Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Καταγγέλλει την ΔΑΣ η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας

Σε ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας σημειώνεται:
“Στις 18 Μάρτη 2010 πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΚ που είχε θέμα στην ημερησία διάταξη του την Επικύρωση των σωματείων και των αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στο εκλογικό συνέδριο του ΕΚΚ.
Από τα 40 σωματεία που προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως ορίζει ο νόμος 1264 και το καταστατικό του Ε.Κ, και που έκαναν εκλογές με την παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων, η παράταξη της ΔΑΣ που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ ενέκρινε μόνο την συμμετοχή 15 σωματείων καταψηφίζοντας τη συμμετοχή των υπόλοιπων 25 σωματείων.
Για άλλη μια φορά το ΠΑΜΕ κάνει διακρίσεις μεταξύ των εργαζομένων με την λογική ότι όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός μας. Ενώ βρισκόμαστε σε καιρούς που όλοι οι εργαζόμενοι δοκιμάζονται σκληρά και σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται η ενότητα και η συσπείρωση, το ΠΑΜΕ εξακολουθεί να πορεύεται στο δρόμο της διάσπασης των εργαζομένων διευκολύνοντας έτσι τα σχέδια της Εργοδοσίας και της Κυβέρνησης να περάσουν τα αντεργατικά τους μέτρα.
Η Διοίκηση του ΕΚΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ενότητα όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτου χρώματος και πολιτικής τοποθέτησης πιστεύοντας ακράδαντα σε ένα ενωτικό ταξικό αυτόνομο και πολιτικοποιημένο συνδικαλιστικό κίνημα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: