Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ειδήσεις στο λεπτό

Εκδηλώσεις του Δήμου Κερκυραίων
ΣΗΜΕΡΑ Μ. ΤΡΙΤΗ
21:00 Ποιητική - Μουσική βραδιά
στα Ανάκτορα
Ποιητική - μουσική βραδιά με θέμα "Από τον Γολγοθά στην Ανάσταση" στο Περιστύλιο Ανακτόρων Αγίου Μιχαήλ και Γεωργίου (Παλάτι). Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Οργανισμό Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων (ΟΚΕ).
ΑΥΡΙΟ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ
21:00 Συναυλία Εκκλησιαστικής
Μουσικής
Συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο από τη Χορωδία του Δήμου Κερκυραίων. Έχει καθιερωθεί από το 1989 κι έχει στόχο την προσέγγιση του Θείου Δράματος μέσα από την εκκλησιαστική μουσική.

Νέα Εκθεση στην Πινακοθήκη του Δήμου Κερκυραίων
Εγκαινιάστηκε χθες στο Τμήμα Β (Περιοδικών εκθέσεων) η έκθεση ζωγραφικής της κ. Ντέμη Κάια με τίτλο ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ.
Χαρακτηριστικά δείγματα της ζωγραφικής της κ. Κάια παρουσιάζονται σε ένα σύνολο για πρώτη φορά στην Κέρκυρα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως το τέλος Απριλίου 2010 και θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Σαββάτου, με εξαίρεση το Μ. Σάββατο. Κλειστή θα παραμείνει η έκθεση την ημέρα του Πάσχα).

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα την ΑΝΟΙΞΗ
Εως τις 6 Απριλίου θα διαρκέσει στην "Αίθουσα Τέχνης" ομαδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα την ΑΝΟΙΞΗ.
Η έκθεση αποτελεί δράση συμμετοχής της Πινακοθήκης στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης. Διάρκεια 21 Μαρτίου - 6 Απριλίου 2010.
Ώρες λειτουργίας 10.00-15.00 (εκτός Δευτέρας, Σαββάτου και αργιών). Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή το Μ. Σάββατο.

ΠΟΛΟ: ΝΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ
Αγώνας Υδατοσφαίρισης ΝΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ θα πραγματοποιηθεί την Μ। Τετάρτη 31/3 και ώρα 12:45μμ στο κλειστό κολυμβητήριο Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: