Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας στην Κέρκυρα

Κύκλωμα σωματεμπορίας αποκάλυψαν οι διωκτικές αρχές της Κέρκυρας τις τελευταίες ημέρες με κεντρικό πρόσωπο στην ιστορία μια 29χρονη αλλοδαπή η οποία έχει διαφύγει τη σύλληψη και αναζητείται από τους αστυνομικούς.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι η 29χρονη μεταφέρει παράνομα από ξένες χώρες, κυρίως Βαλκανικές, νεαρά κορίτσια τα οποία εκμεταλλεύεται εκδίδοντάς τα σε συγκεκριμένους πελάτες.
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη γνωστή μέθοδο. Ένας εξ αυτών υποδύθηκε τον πελάτη, προσημειώθηκε ένα χρηματικό ποσό, κλείστηκε το ραντεβού με μια 18χρονη την οποία εξέδιδε η καταζητούμενη και όλα ακολούθησαν τη σειρά τους.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 18χρονη είχε πέσει θύμα σωματεμπορίας οδηγούμενη στην Ελλάδα και την Κέρκυρα μέσα από αυτόν τον γνωστό δίαυλο μεταφοράς νεαρών κοριτσιών και το κύκλωμα που την εξέδιδε με κορυφαίο πρόσωπο την 29χρονη αλλοδαπή είχε παρακρατήσει το διαβατήριο και τα έγγραφά της εξαναγκάζοντάς την στην πορνεία τους δύο τελευταίους μήνες.
Η 18χρονη δεν συνελήφθη αφού θεωρήθηκε θύμα εγκλημάτων του άρθρου της σωματεμπορίας ενώ οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους μελών του κυκλώματος.
Πληροφορίες των ΚΝ κάνουν λόγο για εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία υπάρχουν στα χέρια των διωκτικών αρχών οι οποίοι κινούν την έρευνά τους προς κάθε κατεύθυνση.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ
Στα πλαίσια των ίδιων ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής στην πόλη της Κέρκυρας. Πιο συγκεκριμένα μια 38χρονη αλλοδαπή είχε μετατρέψει το σπίτι της σε παράνομο οίκο ανοχής όπου συναντιόνταν έναντι αμοιβής με συγκεκριμένους πελάτες κλείνοντας τα ραντεβού της μέσω κινητού τηλεφώνου.
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν την ίδια μέθοδο όπως και στην προηγούμενη περίπτωση καθώς ένας εξ αυτών υποδύθηκε τον πελάτη, προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό που θα της δίδονταν, το οποίο και αφού παρέλαβε συνελήφθη.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 38χρονη δεν είχε άδεια παραμονής στην Ελλάδα και αφετέρου δεν είχε και πιστοποιητικό άσκησης του αρχαιότερου επαγγέλματος.
Μετά από όλα αυτά τα παραπάνω με την δικογραφία εις βάρος της οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: