Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Αποφάσεις για κυκλοφοριακά μέτρα τις ημέρες του Πάσχα στην πόλη της Κέρκυρας

Τα ίδια κυκλοφοριακά μέτρα που ισχύουν τα τελευταία χρόνια θα εφαρμοστούν και φέτος για τις ημέρες των εορτών του Πάσχα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών χωρίς ταλαιπωρία.
Μάλιστα χτες το πρωί έγινε και σύσκεψη στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντη Κερκύρας Θεοχάρη Γιώτη παρουσία όλων των αρμόδιων φορέων όπου και συζητηθήκαν όλες εκείνες οι προτάσεις και κατέληξαν στο σχέδιο κυκλοφορίας που ίσχυσε και πέρσι.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση, το ιστορικό κέντρο θα είναι κλειστό από τις 3.00 μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 7.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα.
Παραλλήλως, θα λειτουργήσουν περιφερειακοί χώροι στάθμευσης στις εισόδους της πόλης.
Σύμφωνα με τον κ. Γιώτη επί ποδός θα βρίσκεται αυτές τις ημέρες και το σύνολο της δύναμης της Αστυνομίας, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση κατοίκων και επισκεπτών και να ανακουφίσουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αναπόφευκτα δημιουργούνται αυτές τις ημέρες.
Επιπλέον, ο κ. Γιώτης επεσήμανε ότι εν όψει των εορτών του Πάσχα λαμβάνονται αυξημένα μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομη χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο καταστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: