Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ημιτελικοί αγώνες πρωταθλήματος παιδικής κατηγορίας

Το πρόγραμμα των αγώνων της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος παιδικής κατηγορίας, όπως προέκυψε από την κλήρωση είναι:
1ος αγώνας
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.3.2010
Γήπεδο Λευκίμμης: ΑΕ Λευκίμμης - ΑΟ Κέρκυρα, ώρα 12.30
Γήπεδο Αυλιωτών: Οδ. Αυλιωτών - Αετός Αγ. Αθανασίου, ώρα 11.30

2ος αγώνας
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.4.2010
Γήπεδο ΕΠΣ Κέρκυρας: ΑΟ Κέρκυρα - ΑΕ Λευκίμμης, ώρα 12.30
Γήπεδο Παλαιοκαστριτών: Αετός Αγ. Αθανασίου - Οδ. Αυλιωτών, ώρα 11.30

Οι αγώνες είναι διπλοί και αν από τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα που πέτυχε η κάθε ομάδα στον "εκτός έδρας" αγώνα της υπολογίζονται διπλά. Η ομάδα που από αυτό τον υπολογισμό συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων προκρίνεται στον τελικό.
Αν οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός έδρας και στον εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του παρατείνεται κατά δύο (2) δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.
Αν ο αριθμός των τερμάτων που θα επιτύχουν οι δύο (2) ομάδες κατά την διάρκεια αυτής της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα που σημείωσε η "εκτός έδρας" ομάδα υπολογίζονται διπλά και θα προκριθεί η φιλοξενούμενη ομάδα.
Αν όμως κατά την πιο πάνω ημίωρη παράταση δεν σημειωθεί τέρμα, τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με εκτέλεση πέναλτις.
Οι νικήτριες ομάδες θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ οι ηττημένες στο μικρό τελικό, που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 18-19 Απριλίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: