Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Συναυλία από την ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας για το Χαμόγελο του Παιδιού

Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας διοργανώνει συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οργάνωση "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Στην συναυλία θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς 4 μουσικά σχήματα από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Ιστορίας.
Στην ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας Μιχάλης Καπελάκης αναφέρει:
“Ως μεγάλη, δημοκρατική και προοδευτική παράταξη ως στόχο μας έχουμε εκτός από την παραγωγή πολιτικής, να προσπαθούμε να κινούμαστε σε ένα ευρύτερο κοινωνικό και πιο ανθρώπινο πλαίσιο. Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν άλλωστε σήμερα, επιβάλλουν μια πιο ολοκληρωμένη δράση για την δοκιμαζόμενη κοινωνία μας. Ως νέοι, έχουμε υποχρέωση να το πράξουμε τόσο για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις όσο και για εμάς τους ίδιους, για το παρόν και το μέλλον μας.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλη την φοιτητική κοινότητα καθώς και όλη την κερκυραϊκή κοινωνία να μας στηρίξει σε μια ακόμα πρωτοβουλία μας. Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας διοργανώνει συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οργάνωση "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Στην συναυλία θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς 4 μουσικά σχήματα από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Ιστορίας.
Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και στη συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού για την βοήθεια νέων παιδιών που μας έχουν ανάγκη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: