Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Μέσω του Κρίκετ η Κέρκυρα ταξιδεύει στην Αυστραλία

Μια πολύ σημαντική εκστρατεία ενημέρωσης της κοινής γνώμης, για την Κέρκυρα, λαμβάνει χώρα στην Αυστραλία τις τελευταίες μέρες. Αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ βρίσκεται στη μακρινή ήπειρο, με σκοπό τη διάδοση του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Κρίκετ, που θα διεξάγεται από το ερχόμενο καλοκαίρι στο νησί μας.
Ήδη η Ομοσπονδία του Κρίκετ συμμετείχε στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Σδνεϋ, Sydney Travel Expo, κατά τη διάρκεια της οποίας μοίρασε φυλλάδια για το κρίκετ στην Κέρκυρα, καθώς και τον οδηγό Destination Corfu, ενώ παράλληλα έγιναν επαφές με τουριστικούς πράκτορες από την Αυστραλία, την Ινδία και τη Νοτιοανατολική Ασία καθώς και με τον διευθυντή του ΕΟΤ σε Αυστραλία και Ιαπωνία Μιχάλη Μιχαηλίδη.
Επόμενος σταθμός της αποστολής ήταν η Μελβούρνη, όπου υπήρξαν επαφές και συναντήσεις με μέλη της ελληνικής κοινότητας, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Απόδημου Ελληνισμού και τοπικές αρχές.
Tην Πέμπτη 11 Μαρτίου στις 10:30 στη Βουλή της Βικτώρια στη Μελβούρνη θα γίνει παρουσίαση της Κέρκυρας και του φεστιβάλ κρίκετ σε ομάδα ενδιαφερομένων βουλευτών. Η ιδιαίτερα τιμητική για την Κέρκυρα εκδήλωση, θα διεξαχθεί με πρωτοβουλία του - ελληνικής καταγωγής - βουλευτή και πρώην Υπουργού Τουρισμού της τοπικής κυβέρνησης κ. Γιάννη Πανταζόπουλου.
Υπενθυμίζεται, ότι η ελληνική αποστολή στην Αυστραλία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: