Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Στη χειμερινή ημερίδα ορίων ο Ναυσίθοος


Με αντίπαλο το χρονόμετρο και στόχο τα όρια πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η επίσημη ημερίδα ορίων της Ομοσπονδίας στα Ιωάννινα.
Η αγωνιστική ομάδα του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ με 12 αθλητές / τριες έκανε το προτελευταίο τeστ πριν τους ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ επιδιώκοντας την επίτευξη κάποιων επιπλέον ορίων αλλά και την βελτίωση των επιδόσεων των αθλητών.
Άλλο ένα όριο εξασφάλισε στα 100 ύπτιο η ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΕΛΕΝΑ πετυχαίνοντας παράλληλα και ατομικό ρεκόρ (1.15.54), ενώ ο Άγγελος Κουσουνής βελτίωσε την φετινή του επίδοση στα 100 πεταλούδα και πρόσθεσε άλλα δύο όρια στα 200 πεταλούδα (2.39.22) και 400 μικτή (5.32.06).Δεν τα κατάφερε ο Σπύρος Ριγανάς στα 50 πρόσθιο που για λίγα εκατοστά έμεινε εκτός ορίων.
Η Μορφακίδου Κων/να έφτασε πολύ κοντά στα 50 και 200 πρόσθιο, αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει τα αγωνίσματα στα οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα. Εκτός ρυθμού βγήκε η Μανέτα Αθηνά στα 800 ελεύθερο με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία ενώ βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Σε άλλο ένα αγώνισμα τουλάχιστον διεκδικεί την συμμετοχή του ο Σπύρος Αργαλιάς (200 ελεύθερο)που αν κολυμπούσε λίγα εκατοστά γρηγορότερα θα το είχε εξασφαλίσει σε αυτούς τους αγώνες.
Στην αποστολή συμμετείχαν και οι: Παπαγεωργίου Αλεξανδρα, Φαιτά Μαρίσα, Σαμοίλης Χρήστος, Τριγλιανού Ευα, Αργαλίά Εριέτα ενώ απουσίασε λόγω αδιαθεσίας ο Κων/νος Καββαδίας.
Τελευταία ευκαιρία για τους αθλητές της Περιφέρειας σε 2 εβδομάδες στην έκτακτη ημερίδα των Ιωαννίνων.
Συνοδοί-Προπονητές:Τόμπρος Κ.- Κοντοστάνος Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: