Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Στο 3ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας


Το χρονικό διάστημα από 22-1-2010 έως 25-1-2010, πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου Αθηνών, με αφορμή την 5η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2010, το 3ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, με την συνεργασία και την οικονομική αρωγή του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας, πραγματοποίησε παρουσίαση Επτανησιακής κουζίνας και κερκυραϊκών προϊόντων, με εντυπωσιακή επιτυχία.
Ο επαγγελματισμός των σεφ της Κέρκυρας, η άριστη οργάνωση του περιπτέρου, τα θαυμάσια κερκυραϊκά εδέσματα, συνετέλεσαν ώστε να δημιουργείται συνεχώς το αδιαχώρητο στο κερκυραϊκό περίπτερο, ενώ ιδιαίτερη νότα έδωσαν τα μουσικά σύνολα της Φιλαρμονικής του Δήμου Θιναλίων και της Κερκυραϊκής Καντάδας και Μαντολινάτας, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Την έκθεση επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και η Υφυπουργός Τουρισμού - Πολιτισμού κ. Άντζελα Γκερέκου, η οποία συνεχάρη τους συντελεστές της οργάνωσης του κερκυραϊκού περιπτέρου, για την άψογη οργάνωση και παρουσία του.
Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας κ. Γ. Χονδρογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων:
“Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέδραμαν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η οργάνωση της παρουσίας της Κέρκυρας στην συγκεκριμένη έκθεση.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, στην Φιλαρμονική του Δήμου Θιναλίων, στην Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα και φυσικά στους Κερκυραίους επαγγελματίες για την άψογη παρουσία τους.
Το Επιμελητήριο της Κέρκυρας και η σημερινή διοίκησή του, θα εξακολουθήσουν, με όποιο τρόπο μπορούν, να ενισχύουν κάθε τέτοια προσπάθεια, που συμβάλλει στην εξωστρέφεια των Κερκυραϊκών Επιχειρήσεων ,στην ενίσχυση των τοπικών προϊόντων στην τουριστική προβολή του νομού μας και στην βελτίωση του οικονομικού επιπέδου όλων των δραστηριοποιούμενων στην τουριστική αλυσίδα και επιχειρηματικότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: