Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Θ. ΓΟΥΛΗΣ: Δυνατή φωνή των μικρών με ισχυρό ΚΚΕ

Σε συνέντευξη του στα τοπικά ΜΜΕ ο Θόδωρος Γουλής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην διευρυνόμενη φτώχεια που έφερε η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου. Για να αμβλύνουν τις κοινωνικές αντιδράσεις χορηγούν δωρεάν τυρί φέτα και μακαρόνια μέσα από πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που το υλοποιούν οι Δήμοι.
Αντί "τα χρυσά κουτάλια" που θα έτρωγαν οι Έλληνες και την χιλιοειπωμένη δήθεν σύγκλιση των μισθών και των συντάξεων έχουμε διευρυμένη ανέχεια και φτώχεια
Η Κυβέρνηση της ΝΔ πάγωσε τους μισθούς και τις συντάξεις των Δημοσίων υπαλλήλων, είπε ότι θα δώσει εφάπαξ επίδομα στους χαμηλόμισθους Δημοσίους Υπαλλήλους, όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν το αποδίδει.
Έχουν δε το θράσος τα Κυβερνητικά στελέχη, όπως ο Περιφερειάρχης της ΝΔ, να υπόσχονται ότι θα έχουμε αυξημένη ροή τουριστών από την Βόρεια Ελλάδα, ξέχασε όμως να πει ότι θα μπουν διόδια σε 13 σημεία της Εγνατίας που θα κάνουν την διαδρομή πανάκριβη. Χώρια ότι το εισόδημα των εργαζομένων κτυπιέται από την πολιτική της Ε.Ε. και της Κυβέρνησης της ΝΔ και στην Βόρεια Ελλάδα και κατά συνέπεια υπονομέυει το δικαίωμα των διακοπών για χιλιάδες οικογένειες.
Επειδή ετοιμάζουν νέα μέτρα και το λένε (και η Ε.Ε. και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ), εκείνο που συμφέρει τους εργαζόμενους είναι ένα ισχυρό ΚΚΕ που μαζί τους θα αντιπαλέψει την αντιλαϊκή επίθεση.
Το ΚΚΕ το γνώρισαν δίπλα τους οι ξενοδοχοϋπάλληλοι οι εμποροϋπάλληλοι, οι αγρότες, οι νεολαίοι σε όλους τους αγώνες τους.
Τους συμφέρει λοιπόν μετά τις 7 Ιούνη να υπάρχει ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ και γιατί οι θέσεις του και οι προτάσεις του ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και της νεολαίας, αλλά και γιατί θα σταθεί δίπλα τους συμπαραστάτης στους αγώνες τους και θα παλέψει μαζί τους για τα αιτήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: