Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Η όπερα της πεντάρας στο Θέατρο Μον Ρεπό


Η κοινοπραξία "5η Εποχή - Πολιτισμός και Επικοινωνία" και τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας και Βέροιας παρουσιάζουν τη διασημότερη μουσική κωμωδία [σάτιρα] του εικοστού αιώνα, το έργο των Bertolt Brecht - Kurt Weill Η ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.
Το έργο παρουσιάζεται στην αυθεντική του εκδοχή, με όλες τις μουσικές και τα τραγούδια του Kurt Weill, σε απόδοση-σκηνοθεσία ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ, σκηνικό-κοστούμια ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΣΑ, χορογραφίες ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, μουσική διδασκαλία ΘΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, φωτισμούς ΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:
ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΑΝΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ, ΜΑΡΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ, ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ.
Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε την Πέμπτη (18/6) στο θέατρο BADMINTON στην Αθήνα.
Στην Κέρκυρα θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 29 και Τρίτη 30/6 στο θέατρο του Μον Ρεπό "Ρένα Βλαχοπούλου" και την Τετάρτη 1/7 στο θέατρο "Νίκος Κούρκουλος" στην Παλαιοκαστρίτσα. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε πόλεις και φεστιβάλ της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: