Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Ενας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στις 23.20 το βράδυ με διαβατήριο γνήσιο μεν ως προς την έκδοσή του, αλλά εκδοθένω με παραποιημένα τα στοιχεία του κατόχου, καθ’ όν χρόνο επιχειρούσε να εισέλθει παράνομα σε άλλη χώρα της Ε.Ε.
Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε εφοδιαστεί το συγκεκριμένο διαβατήριο έναντι χρηματικού ποσού 150 ευρ, από άλλο ομογενή του. Το ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε και ο δράστης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι στην πλατεία Σαρόκο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας συνελήφθησαν τρεις Ελληνίδες Ρομά, κάτοικοι Κέρκυρας, οι οποίες με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεαν έντεχνα από Κερκυραίο το πορτοφόλι του από την πίσω τσέπη του παντελονιού. Εγιναν όμως αντιληπτές από αυτόν και ανέφερε το συμβάν σε αστυνομικούς του Α.Τ. Κέρκυρας. Με άμεσες ενέργειες έγινε αναζήτηση και σύλληψη αυτών.
Το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον κάτοχό του και οι δράστιδες με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: