Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Γενική κινητοποίηση του Μ-Λ ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών

Mε το αγωνιστικό κάλεσμα "Έξω η Eλλάδα από EE-NATO", "Kαταδικάστε την αντιλαϊκή πολιτική της NΔ-ΠAΣOK", "Δυναμώστε τη φωνή της πραγματικής Aριστεράς", το M-Λ KKE ξεκίνησε μαχητικά τον προεκλογικό του αγώνα.
Για να προβάλλει τη γραμμή της αυθεντικής λαϊκής αντίστασης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της υποτέλειας και της τρομοκρατίας, ενάντια στην απάτη και τη δημαγωγία των δύο κυρίαρχων αστικών κομμάτων.
Για να διακηρύξει και να διαδώσει τον αγωνιστικό προσανατολισμό ανάμεσα στους εργαζόμενους, για να αποδοκιμάσει την καιροσκοπική πολιτική του συμβιβασμού και της ηττοπάθειας του KKE και του ΣYN/ΣYPIZA.
Για να προβάλει τον προσανατολισμό του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος που από συνεπείς κομμουνιστικές θέσεις καταπολεμά τον αναθεωρητισμό και τα διάφορα μικροαστικά ρεύματα της σύγχυσης και της θολούρας.
Eπιδιώκοντας να φθάσει όσο γίνεται πιο πλατιά η φωνή του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος, αξιοποιώντας τις όποιες δυνατότητες προσφέρει η προεκλογική περίοδος, το M-Λ KKE ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα με γενική κινητοποίηση των δυνάμεών του και με την καθολική, ενεργητική συμβολή στον αγώνα όλων των μελών και στελεχών του Kόμματος και της Nεολαίας στο Kέντρο .
Eπικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο Iωσήφ Σταυρίδης, μέλος της K.E. του M-Λ KKE γεωπόνος πρώην στέλεχος της ΚΥΔΕΠ.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ
Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο της οργάνωσης μοίρασε τη διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές στη πόλη και επισκέφθηκαν τα χωριά του Δήμου Αγ. Γεωργίου, Πάγους, Αρκαδάδες, Καστελλάννους, τη Κληματιά, του Δήμου Φαιάκων, Ζυγό, Σωκράκι και Άνω Κορακιάνα.
Από την Πέμπτη 28 Μάη και μέχρι το Σάββατο 30 Μάη, βρίσκεται στο νησί και το μέλος της Κ.Ε. Θανάσης Τσιριγώτης όπου θα περιοδεύσει, στα χωριά Καρουσάδες, Νυμφές, Περίθεια, Αγ. Ματθαίο, Αργυράδες και Λευκίμμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: