Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

6 χρυσά Μετάλλια για τον Αθλητικό Σύλλογο “Σπάρτακος”

Από το Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 9 και 10 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο Ανω Λιοσίων, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 400 αθλητές από Συλλόγου (αναγνωρισμένους από την Πανελλήνιο Ομοσπονδία Kick Boxing) από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Ο ανταγωνισμός και το υψηλό επίπεδο των αθλητών δεν κλόνισε την ψυχολογία της πολλά υποσχόμενης ομάδας των MASTER Αλεξάκη που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και έφερε στις αποσκευές της 6 Χρυσά Μετάλλια

Πιο συγκεκριμένα:
Ο ΡΑΠΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ +90KG LOW KICK
Ο ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -65KG LIGHT CONTACT
Ο ΖΑΙΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -40KG LIGHT CONTACT
Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -64KG LOW KICK
Ο ΜΑΝΙΑΝΗ ΜΗΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -70KG LOW KICK
Ο ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -45KG LIGHT CONTACT
Και τέλος Ο ΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -85KG LOW KICK ΕΧΑΣΕ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KICK BOXING ΜΕ ΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Κ1 MAX ANDY SOUWER
Το Σάββατο 30 Μαίου και ώρα 12.00 στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Kick Boxing από τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Κ1 MAX ANDY SOUWER.
Είναι μια διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING και ο Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτακος των MASTER ΑΛΕΞΑΚΗ θα δώσει το παρόν σε αυτό το σεμινάριο με 15 αθλητές.
Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο προπονητές. Σε αυτό ο ANDY SOUWER θα δείξει προχωρημένες τεχνικές Kick Boxing και προετοιμασία αθλητών σε επαγγελματικό επίπεδο.
Αυτό το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν οι προπονητές του Συλλόγου Αλεξάκης Γεράσιμος και Αλεξάκης Αγγελος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ANDY SOUWER
Την ίδια ημέρα και προς τιμήν του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ANDY SOUWER θα πραγματοποιηθεί βραδιά επαγγελματικών αγώνων με αθλητές με μεγάλες διακρίσεις σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
Σε αυτή τη βραδιά θα πάρει μέρος και ο Αθλητής του Συλλόγου Σπάρτακος ΓΚΕΡΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην κατηγορία -81KG LOW KICK ΜΕ ΟΡΟΥΣ Κ1 και θα αντιμετωπίσει έναν αθλητή από τον Σύλλογο του προπονητή ΝΙΚΟΥ ΑΣΚΗΤΗ.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Την Κυριακή 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing στο γήπεδο Γαλατσίου στην Αθήνα.
Σε αυτό το πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος αθλητές από όλους τους αναγνωρισμένους από την πανελλήνια ομοσπονδία Kick Boxing συλλόγους της Ελλάδας.
Τον Σύλλογο Σπάρτακος θα αντιπροσωπεύσουν οι αθλητές
ΣΤΟΓΙΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-86KG LOW KICK
ΡΑΠΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ +90KG LOW KICK
ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΝΗ ΜΗΧΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -70 KG LOW KICK.

Δεν υπάρχουν σχόλια: