Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Στην Κέρκυρα ο αρχηγός του ΓΕΝ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Γραμματέα της ΠΙΝ κ. Σωτήρη Βόσδου πραγματοποίησε χθες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Π.Ν Γιώργος Καραμαλίκης.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η αξιοποίηση των φάρων των Ιονίων Νήσων. Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ πρόσφερε στον κ. Καραμαλίκη το σήμα και το Λεύκωμα της Περιφέρειας Ιονίων ενώ ο ΑΓΕΝ με την σειρά του πρόσφερε στον κ. Βόσδου τον θυρεό του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού.
Σημειώνεται ότι ο κ. Καλαμαλίκης βρίσκεται στην Κέρκυρα με αφορμή την συνάντησή του με τον Αρχηγό των Ναυτικών Δυνάμεων της Αλβανίας Captain Rang I. (N) Kristag Gernevi.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νομάρχη Κέρκυρας πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Γιώργος Καραμαλίκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης εργασίας με τον Αλβανό ομόλογό του.
Ο Αρχηγός του ΓΕΝ αντάλλαξε με το Νομάρχη σκέψεις για τη γεωπολιτική θέση της Κέρκυρας, τις διασυνοριακές σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας και τη ναυτική παράδοση του τόπου.
Ο Νομάρχης δώρισε στον Αρχηγό του ΓΕΝ ένα ιστορικο-φωτογραφικό άλμπουμ για το νησί μας και αυτός ανταπέδωσε με αναμνηστική πλακέτα με το θυρεό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: