Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Σολάρι: Χτύπησαν διαρρήκτες


Κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Σολάρι διέρρηξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης με τη συνολική ζημιά να ανέρχεται στα 20.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η διάρρηξη έγινε στης 3:15 τα ξημερώματα ενώ απορίας άξιο μένει πως κάνεις κάτοικος της περιοχής Σολάρι που βρίσκεται το κατάστημα δεν αναλήφθηκε το παραμικρό αφού ο συναγερμός χτύπησε.
Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα μέσω της κεντρικής τζαμαρίας την οποία έσπασαν με μεγάλη πέτρα. Να σημειωθεί ότι παρόμοια ληστεία έχει ξαναδιεπραχθεί στον ίδιο ιδιοκτήτη σε κατάστημα που διατηρεί στην Μεθοδίου, προ δεκαετίας. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχαν μάρτυρες που να βοηθήσουν σε κατάθεση.
Σύμφωνα με την προϊσταμένη του καταστήματος Σοφία Γκούση "στις 9 το πρωί η υπάλληλος του μαγαζιού πήγε για να ανοίξει αλλά η αστυνομία είχε φτάσει από τις 7:40 στο κατάστημα. Προφανώς κάποιος γείτονας είδε την σπασμένη τζαμαρία και ειδοποίησε την αστυνομία. Προσπαθούσαν να μας βρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.
Η υπάλληλος μας ενημέρωσε. Αφαίρεσαν ολόκληρη την ταμιακή μηχανή με 200 ευρώ και πολλά κινητά τηλέφωνα. Με μια πρόχειρη πρώτη εκτίμηση η συνολική ζημιά ανέρχεται στα 20.000 ευρώ. Παρότι σε κεντρικό σημείο, κανείς περίοικος δεν άκουσε θόρυβο και είναι κάτι που μας κάνει εντύπωση. Ο συναγερμός χτυπούσε αλλά δυστυχώς δεν τον αντιλήφθηκε κανείς. Υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο μαγαζί και από εκεί είδαμε ότι η ληστεία διεπράχθη στις 3:05 τα ξημερώματα. Τα πρόσωπα δεν καταγράφηκαν καθαρά ίσως όμως κάποιο στοιχείο να προκύψει".
ΡΕΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: