Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Συνεχίζεται η ένταση ενόψει εκλογών

Ολοκληρώθηκε προχθές το πρωί η γενική συνέλευση των ξενοδοχοϋπάλληλων στην οποία εκλεχτήκαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
Όπως ανακοίνωσε χθες ο απερχόμενος πρόεδρος της διοίκησης του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων, Σταμάτης Πελάης την Εφορευτική Επιτροπή θα αποτελούν μόνο μέλη της παράταξης "Αγωνιστική Πορεία" που θα διεξάγει την εκλογική διαδικασία για νέα διοίκηση του σωματείου από τις 4 έως τις 11 Δεκεμβρίου.
Ο κ. Πελάης τόνισε ότι "η μαζική συμμετοχή των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην γενική συνέλευση αποδεικνύει την ανοδική τάση του σωματείου και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το σωματείο το επόμενο διάστημα θα είναι ισχυρότερο και αποτελεσματικότερο. "Απάντηση αποτελεί η χθεσινή επιτυχημένη γενική συνέλευση του σωματείου σε όλους όσοι επιχειρούν την ανατροπή της πλειοψηφίας του συνδέσμου και εννοούμε ξενοδόχους, διευθυντές, προϊσταμένους, και κόμματα του δικομματισμού και είναι ξεκάθαρη η θέση των ξενοδοχοϋπαλλήλων για υπεράσπιση και ενίσχυση της γραμμής του αγώνα. Μήνυμα, που οι εργαζόμενοι θα δώσουν πιο βροντερό στις εκλογές του σωματείου αναδεικνύοντας την Αγωνιστική Πορεία όχι απλά ως πρώτη δύναμη αλλά και δίνοντάς της τη δύναμη να μπορέσει να οδηγήσει τον κλάδο, το επόμενο διάστημα, σε πιο δυναμικούς αγώνες", υποστήριξε ο Στ. Πελάης.

Στ. Πελάης: Η Σ. Λίβερη έδωσε τα μητρώα σε γραφεία πολιτικού κόμματος
Την απάντησή του στα όσα του καταλόγισε η κ. Λίβερη, έδωσε ο Στ. Πελάης, τονίζοντας πως η πρόεδρος του ΕΚΚ μπορεί να πάει και να παραλάβει τα μητρώα από την Εφορευτική Επιτροπή, οποιαδήποτε στιγμή θέλει. Εξηγώντας τον λόγο που τόσο καιρό δεν έδινε τα μητρώα των μελών του σωματείου, ανέφερε ότι "μέχρι σήμερα δεν δώσαμε το μητρώο των μελών διότι από τις προηγούμενες εκλογές τα μητρώα βρέθηκαν σε γραφεία πολιτικού κόμματος και όπως παραδέχτηκε η Σ. Λίβερη στο τελευταίο Δ.Σ., τα είχε δώσει η ίδια στη συνδικαλιστική παράταξη του κόμματος αυτού που δεν εκπροσωπείται καν στο Σύνδεσμο ξενοδοχοϋπαλλήλων. Εμείς το μητρώο δεν το παραδώσαμε ώστε να μην εκτίθενται οι εργαζόμενοι από ενέργειες που με ανευθυνότητα και με σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών στόχων προέβη η κ. Λίβερη".
ΡΕΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: