Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Στα έργα της Αλεπούς ο Στέφανος Πουλημένος


Τα εκτελούμενα από τη Νομαρχία έργα οδοποιίας στο δρόμο Καμπανιόλου - Πέλεκα επισκέφθηκε χθες το πρωί ο Νομάρχης συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη Κώστα Λέσση και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Νικήτα Καραλή.
Η σχετική εργολαβία βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και ήδη ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στο δρόμο από Αλεπού προς Άφρα ενώ ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κόμβου της Άφρας και στην τελική φάση βρίσκεται και ο κόμβος του Πέλεκα.
Στο τελικό στάδιο μετατόπισης βρίσκονται τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης που γίνονται με εργολαβίες τις ΔΕΥΑΚ καθώς και υπογειοποίησης δικτύου που γίνεται από τη ΔΕΗ. Επίσης, στο τελικό στάδιο κατασκευής βρίσκονται τα έργα πλακόστρωσης των πεζοδρομίων στο Τρίκλινο και την Αλεπού ενώ ολοκληρώθηκαν και τα έργα διευθέτησης των ομβρίων υδάτων.
Εντός των ημερών αναμένεται και η έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας σε όλο το μήκος και πλάτος του οδικού άξονα από Καμπανιόλου έως τη διασταύρωση Πέλεκα.
Ο Νομάρχης και ο αντινομάρχης, μετά την επίσκεψη στο έργο, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία εκτέλεσής του καθώς έχει συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης μέχρι το τέλος του 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: