Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Δηκτική επιστολή Δένδια σε Γκερέκου


Σε απάντηση της από 13/08/2011 επιστολής, με την οποία η κ. Γκερέκου ζήτησε από το Ν. Δένδια να συναντηθούν για το θέμα της ΕΡΑ Κέρκυρας, ο Νίκος Δένδιας απέστειλε την ακόλουθη απάντηση.
Αγαπητή Άντζελα ,
Σε ευχαριστώ για την έκφραση της επιθυμίας σου να συναντηθούμε και για την καλοσύνη σου να μου κοινοποιήσεις την από 13/08/2011 επιστολή σου προς τον Υπουργό Επικράτειας κ. Μόσιαλο σχετικά με τον σταθμό της ΕΡΑ στην Κέρκυρα. Δεν έχω την παραμικρή δυσκολία να προσυπογράψω τα αναφερόμενα σε αυτήν και να σημειώσω ότι η διατήρηση σε λειτουργία ενός Δημόσιου  Τοπικού Σταθμού είναι απαραίτητο στοιχείο της λειτουργίας της  Δημοκρατίας σε περιφερειακό επίπεδο.
                 Κατά τα λοιπά όμως θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι  δεν διακρίνω το αντικείμενο για το οποίο επιθυμείς να συναντηθούμε και να  συντονισθούμε.
               Αγαπητή Άντζελα,
 Στηρίζεις με την ψήφο σου μια κυβέρνηση που έχει παγώσει όλα τα έργα στην Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια νησιά.                                                                                                                                                         Ψηφίζεις απνευστί τα σχέδια νόμων μιας κυβέρνησης που αρνείται επί 22 μήνες να καταθέσει στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακόμη και τον έτοιμο και ώριμο φάκελο για το τεραστίας σημασίας έργο των Φραγμάτων .
            Αδυνατείς να πετύχεις το στοιχειώδη συντονισμό των υπηρεσιών για να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί στην Κερκυραϊκή κοινωνία ακόμη και το έργο του Δικαστικού Μεγάρου, που είχα εξασφαλίσει την εκτός ΠΔΕ χρηματοδότηση και προγραμματίσει να  ολοκληρωθεί  εδώ και δεκατέσσερις  μήνες.
Επέτρεψες την απώλεια ποσού 1 εκ. Ευρώ που είχα προβλέψει για την απόκτηση οικοπέδου για νέες φύλακες.
Έχεις εγκαταλείψει τον σχεδιασμό μεταφοράς του αεροδρομίου στην Λευκίμμη, για το οποίο είχε ολοκληρωθεί η προμελέτη την οποία είχαμε αναθέσει στο Πολυτεχνείο, και το οποίο ήταν προεκλογική δέσμευση και του ΠΑΣΟΚ.
Παρατηρείς απλώς τα έργα στο Παλιό Λιμάνι να καρκινοβατούν και την κατασκευή του προσήνεμου μώλου στο Νέο Λιμάνι να έχει παγώσει.
            Αδιαφορείς για την απαξίωση του Νέου Νοσοκομείου, το οποίο με τεράστιες προσπάθειες κατάφερα να ολοκληρωθεί λίγο πριν από τις εκλογές του 2009.
Δεν έχεις κατορθώσει καν, παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις σου, να συσταθεί ο Φορέας Διαχείρισης της Παλαιάς Πόλης, το σχέδιο του οποίου είχα αφήσει έτοιμο.
Αναλώνεσαι σε έναν άνευ της παραμικρής ουσίας επικοινωνιακό μαραθώνιο.
            Σε παρακαλώ λοιπόν και εγώ θερμά αντί να με καλείς σε συναντήσεις χωρίς αντικείμενο, να προσπαθήσεις  με όπλο την απολύτως απαραίτητη για την κυβέρνηση ψήφο σου να ολοκληρωθούν τουλάχιστον τα όσα επί κυβερνήσεως Ν.Δ. προγραμματίσαμε και δρομολογήσαμε.
Αρκούν για να αλλάξουν την Κερκύρα.
Κρινόμαστε όλοι από τα έργα μας και όχι από τις επιστολές μας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: