Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Φιλική νίκη των Νέων της Κέρκυρας επί της Κασσιώπης


Αρωμα... Νέων είχε η φιλική νίκη 1-0 μιας ομάδας του ΑΟ Κέρκυρα, επί της Κασσιώπης του Ρομπέρτο Μπολάνο, σε αγώνα διάρκειας 70 λεπτών (δύο ημίχρονα των 35').
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, όπως αναμενόταν, θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες, που αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Άρη. Γεγονός, που άνοιξε την πόρτα της συμμετοχής σε τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας U20, του Γιάννη Χονδρογιάννη. Συγκεκριμένα, τους Χανδρινό, Γεωργακόπουλο, Κούδα και Μπαλανίκα, γεννημένοι το '94 και το '95, καθένας εκ των οποίων αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο.
Οι μικροί έδειξαν θετικότατα στοιχεία. Άλλη μια μικρή απόδειξη της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Με αποκορύφωμα το γκολ, που σημείωσε ο 16χρονος, Γρηγόρης Χανδρινός και το οποίο έκρινε την έκβαση του ματς του Πλάντραφου.
Το momentum, ήρθε στο 18'. Όταν από λάθος του τερματοφύλακα της Κασσιώπης, Αβραμιώτη, η μπάλα κατέληξε στον Αρμένη, αυτός επιχείρησε το δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χανδρινός την έστειλε στα δίχτυα.
Κατά τ' άλλα, ο Μπάντοβιτς, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια επιμέρους πράγματα και να δει ορισμένους παίκτες του σε πάνω από μία θέσεις. Για παράδειγμα, ο Γιάντσης αγωνίστηκε και στην κορυφή της επίθεσης και δεξιά, ο Χαμπλ και ως "κόφτης" και ως στόπερ, ο Αρμένης και ως αριστερός μπακ και ως προωθημένος (πάντα στο "φτερό"), ενώ ο Οσμαν, στο α' ημίχρονο που αγωνίστηκε, πλαισίωσε τον Ζιάμπαρη στο κέντρο της άμυνας.
Πέραν του γκολ, ο ΑΟ Κέρκυρα είχε τρεις - τέσσερις ακόμη καλές στιγμές, με Γιάντση, Φλαβίνιο, Πατηνιώτη.
Χρέη διαιτητή, "εκτέλεσε" ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟΚ, Βαγγέλης Φιλιππής.
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζιάμπαρης, Οσμαν (36' Κούδας), Σακελλαρίου (36' Μπαλανίκας), Αρμένης, Χαμπλ, Πατηνιώτης, Φλαβίνιο, Χανδρινός (36' Γεωργακόπουλος), Γιάντσης.
Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει εκ νέου σήμερα Τρίτη (23/8) με μια απογευματινή προπόνηση στα Γαζάτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: