Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Επισκευές στο κτήριο της Ιατροχειρουργικής εταιρείας

 Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Χρήστου Σκούρτη, υπεγράφη χθες το πρωί η σύμβαση του έργου για την ανακατασκευή της στέγης της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, παρουσία του αναδόχου, της Προέδρου της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας, Μαρίας Μάνδυλα, του Αντιπροέδρου, Ηλία Τησαρχόντου και του Γενικού Διευθυντή υποδομών της Περιφέρειας, Νικήτα Καραλή.
Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Σκούρτης, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε, τόνισε μεταξύ των άλλων:
"Είχαμε σήμερα τη χαρά να υπογράψουμε τη σύμβαση για το έργο της ανακατασκευής της στέγης της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας, προϋπολογισμού περίπου 39.000 ευρώ και με χρόνο αποπεράτωσης των εργασιών τους τρεις μήνες. Είναι ένα έργο το οποίο είχε ξεκινήσει επί της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με αρχικό προϋπολογισμό περίπου 35.000 ευρώ, στη συνέχεια εμείς, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναμορφώσαμε τον προϋπολογισμό.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε τη σημασία και το σπουδαίο ρόλο που έχει διαδραματίσει όλα αυτά τα χρόνια η Ιατροχειρουργική Εταιρεία στον τόπο μας. Πρόκειται για ένα ίδρυμα από τα αρχαιότερα της χώρας και με σπουδαία και σημαντική προσφορά στον τόπο και στη ζωή των κατοίκων του.
Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία μέχρι σήμερα συνεχίζει με την ίδια δυναμική και τον ίδιο ζήλο να προσφέρει στον τόπο μας. Θα έλεγα μάλιστα ότι, μετά την μετεγκατάσταση στο νέο νοσοκομείο στο Κοντόκαλι, αναβαθμίζεται ο ρόλος του Ιατρείου και αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τους κατοίκους της πόλης.
Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας αλλά και όλο το Δ.Σ,  για την άριστη και αποδοτική συνεργασία που έχουμε και να τους διαβεβαιώσω ότι θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς στις προσπάθειες τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: