Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Στην Εθνική Ελλάδος της κατηγορίας Optimist οι αθλητές Ιστιοπλοΐας του ΝΑΟΚ Ζαμίτ Λουκιανός και Ζαμίτ Μαρία Λίλη

Με την συμμετοχή 4 αθλητών/τριών του ΝΑΟΚ που είχαν προκριθεί στην προεθνική ομάδα κατηγορίας OPTIMIST έγιναν από 26 έως 29 Απριλίου στην ΙΤΕΑ οι αγώνες πρόκρισης ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ με σύνολο αγωνιζομένων 94 αθλητών/τριών.
Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση, με την ολοκλήρωση 6 ιστιοδρομιών που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο που διήρκεσαν οι αγώνες, ο Ζαμίτ Λουκιανός κατέλαβε την 5η θέση στα αγόρια και 9η στην γενική, και η δίδυμη αδελφή του Ζαμίτ Μαρία-Λίλη την 5η θέση στα κορίτσια και την 10η στην γενική και πέτυχαν την είσοδο τους στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που αποτελείται από 12 αθλητές/τριες, εξασφαλίζοντας έτσι και την συμμετοχή τους στο παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κατηγορίας OPTIMIST.
Επίσης μετά από επίσης εξαιρετική εμφάνιση ο νεαρός 12ετής αθλητής του ΝΑΟΚ Τρίαντος Σπύρος κατέλαβε την 13η θέση στα αγόρια και την 21η στην γενική κατάταξη, ενώ η νεαρή αθλήτρια Κοτσώνη Σοφία στάθηκε άτυχη καθώς μετά από δύο άκυρες εκκινήσεις τέθηκε ουσιαστικά εκτός αγώνων.
Ο πρόεδρος, ο έφορος του τμήματος και το ΔΣ του ΝΑΟΚ “συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για την μεγάλη τους επιτυχία η οποία είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης και προσπάθειας καθόλη την διάρκεια του έτους, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Ευγένιου Γιούργα και Ιωάννη Σαιτά, στους οποίους και απευθύνουμε τα εύσημα.
Επίσης συγχαίρουν και ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών/τριών και διαβεβαιώνουν ότι θα ανταποκριθούν κατά τον καλύτερο τρόπο στις αυξημένες πλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: