Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εκδηλώσεις και εκθέσεις στην Πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας

Την Τετάρτη, 25 Μαίου 2011, στον χώρο εκδηλώσεων της Πινακοθήκης του Δήμου Κερκυραίων (Τμήμα Α, Κήπος Παλαιών Ανακτόρων) παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του Γερμανο Ελληνικού Πολιτιστικού Συλλόγου το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα “Μυστήριο στην Κέρκυρα” (Das Orakel von Korfu) της κ. Ronnith Neumann.
H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην γερμανική γλώσσα και απευθύνεται στο γερμανόφωνο κοινό.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Το Σάββατο, 28 Μαΐου 2011, εγκαινιάζεται στο Τμήμα Β (Περιοδικών Εκθέσεων, Περιστύλιο) η έκθεση ζωγραφικής των φοιτητών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου που εντάσσεται στο ετήσιο Φεστιβάλ του Τμήματος και θα διαρκέσει μία εβδομάδα.
Ώρα έναρξης 20.00. Ώρες λειτουργίας 10.00-15.00 και 18.00-21.00 (εκτός Δευτέρας και απογεύματος Τρίτης).

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Το Σάββατο, 28 Μάιου 2011, πραγματοποιείται στο Τμήμα Α (Κήπος Παλαιών Ανακτόρων) το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα “ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ”.
Θα παρουσιασθούν παραμύθια σχετικά με το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ που θα έχουν θέμα το Δάσος, την Θάλασσα, την Ανακύκλωση και πολλά στοιχεία για την συμπεριφορά μας στα ζητήματα περιβάλλοντος. Η θεματική αυτή θα μας απασχολήσει στις συναντήσεις όλο τον μήνα Ιούνιο.
Η προετοιμασία και παρουσίαση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβάλλοντος του Δήμου Κέρκυρας και ευχαριστούμε ιδιαίτερα  την κ. Μαίρη Καλογιάννη για την βοήθειά της όπως και την Διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ., κ. Κατερίνα Πολυχρονοπούλου για την ευγενική συμμετοχή της στην παρουσίαση των παραπάνω παραμυθιών.
Όπως πάντα θα υπάρχει ζωγραφική άσκηση και τα χρώματα και το μπλοκ των φίλων μας είναι απαραίτητα.
Ώρα έναρξης 11.00. Διάρκεια 11.00-13.00. Συμμετοχή 3.00 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: