Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Επτά Τεχνών Τόπο

Ο Γιάννης Χαρούλης το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 στο Επτά Τεχνών Τόπο στο Βιρό, φέρνει τα καινούρια του τραγούδια και τον καινούριο του ήχο σε ένα πρόγραμμα συγκίνησης και αλήθειας γεμάτο με τα τραγούδια που μπορούν να είναι τραγούδια της ζωής μας.
Ο Γιάννης Χαρούλης παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια από το καινούριο του album και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια από τα προηγούμενα προσωπικά του album, αγαπημένα του τραγούδια από το εξωτερικό και όπως σε κάθε του πρόγραμμα επιλέγει τραγούδια συνθετών και τραγουδοποιών για να τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
O Γιάννης Χαρούλης ανεβαίνει στην σκηνή για να μας κάνει όλους μια παρέα.
Μια παρέα που μπορεί ακόμα να αγαπάει, να τραγουδάει, να νιώθει και να συγκινείται. Μια από τις σημαντικότερες φωνές στο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης, συνεχίζει να πορεύεται στον δρόμο του τραγουδιού των πραγματικών αισθημάτων έχοντας στο πλευρό του ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό που τον ακολουθεί πιστά επιβραβεύοντας τις καλλιτεχνικές του επιλογές.
Φέτος κάνει μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα με τραγούδια της δικής του και της δικής μας ουσίας.
Είσοδος: 15 ευρώ Ώρα Έναρξης: 22.00μ.μ.
Προπώληση Εισιτηρίων: Ticket Box 10.00-14.00 & 18.00-20.00 Καθημερινά (εκτός Δευτέρας- Τετάρτης, απογ.), από Τρίτη 3/5/11, μέχρι Σάββατο 7/5/11 τηλ. 26610 27400.

Δεν υπάρχουν σχόλια: