Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Νίκη παραμονής στην Super League για τους Φαίακες

Σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για την ομάδα, η Κέρκυρα απέδειξε ότι δίκαια θα βρίσκεται στην Superleague και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Οι παίκτες του Μπαντοβιτς πολύ νωρίς(9'), με το σουτ του Καλαντζή το οποίο αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Αθανασίου απείλησαν πρώτοι.
Ο πορτιέρο των Κρητικών όμως δεν ήταν το ίδιο τυχερός λίγο αργότερα, όταν και πάλι ο Έλληνας επιθετικός με ωραίο πλασέ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 (στο 29').
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κέρκυρας είχαν την πλήρη κατοχή και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο μέχρι την ανάπαυλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού στην καλύτερη μετά το γκολ ευκαιρία, ο Μίχος (στο 38') δεν σημάδεψε σωστά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά ο Λεάλ (48'), όσο και ο Χαντί (55') βρήκαν μπροστά τους ένα εκπληκτικό Κωνσταντόπουλο, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην άμυνα της Κέρκυρας.
Όσο το σκορ παρέμενε στο εύθραυστο 1-0 το άγχος μεγάλωνε, αλλά μόλις έγιναν γνωστά τα χαρμόσυνα νέα από το ΟΑΚΑ στήθηκε πανηγύρι στις εξέδρες του κατάμεστου Ε.Α.Κ., αφού με τον συνδυασμό αποτελεσμάτων η Κέρκυρα παρέμενε στα μεγάλα σαλόνια.
Oι συνθέσεις των δύο ομάδων
 Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μίχος, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Στολτίδης, Γραμμόζης, Μακρής(63' Χαμπλ), Καλαντζής(71΄Τσίγκας), Επστάιν, Μαζνόφ(54' Ιωάννου)
 Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Σαρρής (17' Σασιασβίλι), Μπέτο (58' Χρυσοφάκης), Σίλβα, Χαντί, Ολίσε, Γιαλούσης, Λεάλ, Μπούντιμιρ(58' Καρέλης)
Κίτρινες: 86' Ολίσε
Κόκκινες: 92' Ολίσε (δεύτερη κίτρινη)
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί διαιτητή: Τρύφων Πέτρος (Δράμας), Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου)

Βαθμολογία
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   60
3. Α.Ε.Κ   49
4. Π.Α.Ο.Κ   45
5. ΟΛ.ΒΟΛΟΥ   44
6. ΑΡΗΣ   42
7. ΚΑΒΑΛΑ   39
8. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.Ε. 36
9. ΣΚ.ΞΑΝΘΗ   36
10. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 35
11. ΗΡΑΚΛΗΣ   34
12. Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ 33
13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 33
14. ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 28
15. Α.Ε.Λ 1964   25
16. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 24

Μπάντοβιτς: Αξίζαμε την παραμονή
"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που πέτυχαν στον αγώνα με τον Εργοτέλη που είχε ως συνέπεια να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω ότι το αξίζαμε και παρότι ήρθε με αγχωτικό τρόπο στο τέλος, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων που είχαμε, πιστεύω ότι δίκαια παραμείναμε στην Σούπερ Λίγκα" είπε ο τεχνικός της ομάδας μας και συνέχισε λέγοντας για το παιχνίδι...
"Όσον αφορά τον αγώνα στο α΄ μέρος ήμασταν καλύτεροι, προηγηθήκαμε στο σκορ ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα γκολ. Στο β΄ μέρος ο Εργοτέλης στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε και τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει".
Τέλος υπογγράμισε... "Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κέρκυρας για τη σπουδαία συμπαράστασή του. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και τον κ. Λυράκη που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με την ομάδα της Κέρκυρας".

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Την Κυριακή 17 Απριλίου θα αγωνιστεί ξανά η ομάδα της Κέρκυρας στο γήπεδο της Τούμπας στις 7 μ.μ. όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: