Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σε αντεπίθεση στις καταγγελίες Πελάη για τη ΣΣΕ πέρασαν οι ξενοδόχοι της Κέρκυρας

Η Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "σύμφωνα με τον Νομό κατήγγειλε την υπ. αρ. 55/2009 Διαιτητική Απόφαση και κάλεσε τον Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπάλληλων Κέρκυρας σε διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, σύμφωνα με το σχέδιο που τους υπόβαλλε και όρισε ημερομηνία πρώτης συνάντησης την 08.04.2011 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Στεφάνου Πάδοβα 12.
Δυστυχώς ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας ,κατά την προσέλευση του στα γραφεία μας, αρνήθηκε κάθε συζήτηση επί του προτεινομένου σχεδίου Σ.Σ.Ε. και δια του πρόεδρου προέβει εις έναν μονόλογο - κατηγορητήριο, εξύβρισε και απειλών, τόσο κατά του προεδρείου, όσον και καθ' όλων των συναδέλφων ξενοδόχων της Κέρκυρας.
Ανάφερε επίσης ότι θα υποχρεώσει κάθε ξενοδοχείο ξεχωριστά να υπογράψει τοπική συλλογική σύμβαση στις πύλες των επιχειρήσεων με μάρτυρες τους πελάτες και την αστυνομία. Απείλησε ακόμα αποχωρώντας ότι θα μετατρέψει την Κέρκυρα σε Βενεζουέλα.
Μετά τα ανωτέρω η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας καλεί κάθε αρμόδια αρχή και την κερκυραϊκή κοινωνία να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην επιτρέψει σε μια ομάδα ανθρώπων συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, να καταστρέψει τον οικονομικό ιστό της Κέρκυρας, να οδηγήσει όλους τους εργαζόμενους, στα Ταμεία Ανεργίας, να καταστήσει προβληματικές τις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και σε κλείσιμο μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων του τόπου.
Η Ένωση Ξενοδόχων πιστεύει ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης απαιτείται σύνεση και συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων ώστε η Κερκυραϊκή Κοινωνία να ξαναβρεί τον ρυθμό της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: