Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πασχαλινό Παζάρι από το Χαμόγελο του Παιδιού

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" συμπληρώνοντας 16 χρόνια δράσης, διοργανώνει Πασχαλινό Παζάρι στην αίθουσα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Κέρκυρας, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας από το Σάββατο 16 Απριλίου έως και την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 καθημερινά από 09.00 έως και 21.30.
Στο χώρο αυτό θα φιλοξενηθούν οι πρωτότυπες και χαρούμενες πασχαλινές κατασκευές των παιδιών από τα σπίτια μας και των εθελοντών που για ακόμη μια φορά με πολύ μεράκι και περισσή αγάπη για τα παιδιά δημιούργησαν υπέροχες πασχαλινές κατασκευές, ιδανικές να διακοσμήσουν τα σπίτια και τις καρδιές όλων μας.
Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, πασχαλινά στολίδια και κατασκευές γεμάτες χρώμα βασισμένες σε αυγά στρουθοκάμηλου θα κλέψουν την παράσταση! Επίσης θα διατίθενται και τα είδη του οργανισμού, όπως σχολικά, λευκά είδη και είδη ένδυσης.
"Το Χαμόγελο του Παιδιού" θα υποδεχτεί όλους τους φίλους του, ενημερώνοντας παράλληλα για τις δράσεις του, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: