Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Διάβασα Εμαθα Ακουσα Είδα

Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας ευχαριστεί…
"Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους συμπολίτες μας για την εκδήλωση βοηθείας, συμμετέχοντας σε κάθε εκδήλωση που διοργανώσαμε για την εξασφάλιση οικονομικών πόρων ώστε το Ιατρείο  Κέρκυρας να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους μας.
Ευχόμαστε το Νέο Έτος να φέρει σε όλους μας κάθε καλό και πάντοτε να μας διακρίνει η διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον".

Διάλεξη της Μαθηματικής Εταιρείας Κέρκυρας
Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει την 5η της διάλεξη την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 20.30 με θέμα "Παράδοξα στις Πιθανότητες" με ομιλητή την κα Πέρλα Σούση, κατόχου μεταπτυχιακού διπλώματος  Part III of the Mathematical Tripos.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας Ι. Θεοτόκη (Αβραμίου) 72 (Ισόγειο).
Η κα Πέρλα Σούση, αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Κέρκυρας το 2002. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Part III of the Mathematical Tripos) και τελειώνει φέτος το διδακτορικό της στο University of Cambridge.

Ενδιαφέρουσα ομιλία στην Αναγνωστική Εταιρία
Η Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας και το Ίδρυμα Μποδοσάκη διοργανώνουν ομιλία του Εκτελεστικού Διευθυντή της WWF Ελλάς κυρίου Δημήτρη Καραβέλα με θέμα:"Το περιβάλλον και η αειφορία σε εποχή κρίσης".
Η  ομιλία  θα  πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα  εκδηλώσεων της  Εταιρίας στις 21 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00.

Ο Κώστας Λιντοβόης Πρόεδρος στην Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας
Η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας ανακοινώνει ότι μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 10ης Ιανουαρίου 2011, το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Λιντοβόης Κώστας
Αντιπρόεδρος: Χονδρογιάννης Σπύρος
Γραμματέας: Πουλημένου Αμαλία
Ταμίας: Ασωνίτη Μαίρη
Μέλος: Γεωργαράς Σπύρος
Παράλληλα, με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. όρισε υπεύθυνο αρχείου και ραδιοφωνικών εκπομπών τον κ. Κώστα Παπαδάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: