Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μεταφορά εν μέσω υποσχέσεων

Ξεκινά σήμερα στις 8.00 το πρωί η μεταφορά των ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου στο νέο κτίριο, παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και με τη συνδρομή ασθενοφόρων και τραυματιοφορέων από τα νοσοκομεία Ιωαννίνων και Φιλιατών με την Διοικηση του ΓΝΚ να υποστηρίζει  πως έχουν προβλεφθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Να σημειώσουμε ότι στην μεταφορά συμβάλλουν σημαντικά οι εργαζόμενοι του ΓΝΚ οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν προγραμματίζουν άλλες κινητοποιήσεις αλλά και η Ελληνική Αστυνομία.

32 άτομα προσωπικό
Ο κ. Γρηγορόπυολος ανακοινώσε ότι έρχονται 32 άτομα επικουρικό προσωπικό χωρίς ωστόσο να απαντήσει παρά τις πιέσεις δημοσιογράφων για την προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων ποτέ και που δημοσιεύτηκε.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγορόπουλος: "100 και πλέον άτομα θα είναι πραγματικότητα μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες, 32 γιατροί είναι σε εξέλιξη, αυτήν την στιγμή γίνεται η κρίση δύο ακτινολόγων στο Νοσοκομείο, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η κρίση δύο αναισθησιολόγων, ενός παιδιάτρου και ενός παθολόγου κ.α. Βγαίνουμε από το τούνελ της μιζέριας και πρέπει αυτό το ιστορικό γεγονός να το δούμε με αισιοδοξία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: