Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Πρωταθλήτρια και στην κολύμβηση και στο TΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Με την συμμετοχή 670 αθλητών από 10 χώρες (Αγγλία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Γερμανία, Καζακστάν, Κροατία, Ουκρανία, Σερβία, Μολδαβία, Ρουμανία)  ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Οκτωβρίου 2010 στην Σόφια της γειτονικής Βουλγαρίας το Διεθνές Πρωτάθλημα Ολυμπιακού ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ.
Το σύλλογο μας εκπροσώπησε στο πρωτάθλημα αυτό η Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα για την κατηγορία νεανίδων έως 55 κιλά. Συνοδευόμενη από τον προπονητή του συλλόγου Δουλγέρη Νικόλαο, η 15χρονη αθλήτρια  κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η νεαρή αθλήτρια μετέχει για πρώτη φορά σε διοργάνωση εκτός συνόρων εκπροσωπώντας επάξια στην πρώτη διεθνή συμμετοχή του τόσο το σύλλογο Ηρακλή - Κέρκυρας όσο και το νησί μας.
 Η παραπάνω αθλήτρια απασχολεί κατά καιρούς ευχάριστα με τις αθλητικές της επιδόσεις τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας αφού κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει πετύχει ιδιαίτερες επιδόσεις με τον Ναυσίθοο Κέρκυρας στην κολύμβηση, δίνοντας με τον τρόπο αυτό μια διευρυμένη προσέγγιση στον αθλητισμό.
 Αν συνυπολογίσουμε δε το δεδομένο ότι η Παπαγεωργίου συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες (ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ) πριν από ένα χρόνο, έχοντας όμως την εμπειρία των συμμετοχών σε μεγάλες διοργανώσεις από το χώρο της κολύμβησης, παίρνουμε το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα τόσο για το αθλητικό μέλλον της  ίδιας, όσο και του νεοεισερχόμενου αθλήματος του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, αλλά και γενικότερα του αθλητισμού σε επίπεδο Νομού.
Στους άμεσους στόχους τις ίδιας και των προπονητών της παραμένει για την νέα χρονιά τόσο η παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακού ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ όσο και στην αντίστοιχη διοργάνωση της κολύμβησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: