Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Νέα σύλληψη μαστροπού και εκδιδομένης με αμοιβή γυναίκας

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 19/11/2010, σε κατάστημα της  Κέρκυρας, ύστερα από παρακολούθηση και σχεδιασμένη- οργανωμένη επιχείρηση της Ομάδας  πρόληψης και καταστολής εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), συνελήφθη  ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 51 ετών για μαστροπεία και μία (1) αλλοδαπή ηλικίας 30 ετών, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων  με αμοιβή προσώπων.
Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., αξιοποιήθηκαν όπως αποδείχθηκαν ακριβείς πληροφορίες, ότι στο κατάστημα ο 51χρονος  προήγαγε  στην πορνεία αλλοδαπές  κατ' επάγγελμα και  από  κερδοσκοπία.
Ύστερα από παρακολούθηση για επιβεβαίωση των πληροφοριών, σχεδιάστηκε και οργανώθηκε  επιχείρηση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα, τη σύλληψη του 51χρονου μαστροπού και  μιας 30χρονης αλλοδαπής.
Στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλαστικές  μάρκες, οι οποίες χρησιμοποιούνταν από τις αλλοδαπές για την πληρωμή των "υπηρεσιών" τους, το χρηματικό ποσό των  725,80 Ευρώ και διάφορα αντικείμενα-εργαλεία, χρήσιμα για τις ερωτικές συνευρέσεις  "πελατών" και εκδιδομένων.
Οι δράστες  θα οδηγηθούν με την σε βάρος τους δικογραφία στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: