Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της “Προσκοπικής Ζωής”

Κυκλοφόρησε η περιοδική έκδοση μηνός Νοεμβρίου, της Ενωσης Παλαιών Προσκόπων Π.Ε. Κέρκυρας "Προσκοπική Ζωή".
Το ενδιαφέρον του τεύχους αυτού είναι ο πλούσιος απολογισμός του έργου της Περιφερειακής Εφορίας Κέρκυρας και του πρώην Περιφερειακού Εφόρου Γιώργου Καγκουρίδη όπου αναφέρεται το έργο που επιτελέστηκε από τον Οκτώβριο του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2010.
Στο τεύχος αυτό επίσης διαβάζουμε:
Από τις δράσεις μας για το 4ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Τζάμπορη "Ηταν και η Κέρκυρα εκεί" του Συμεών Σουρβίνου
Για την συνεστίαση και την λαχειοφόρο της Επιτροπής του ΠΚΚ Βίδο, για την μονοήμερο κρουαζιέρα της Ενωσης στους Παξούς - Αντίπαξους και Πάργα και για την εκδρομή - εξερεύνηση Δάφνης 2010.
Στη στήλη απόψεις διαβάζουμε για τις "τρεις χαμένες ευκαιρίες". Στη στήλη Σελίδες προσκοπικής ιστορίας, διαβάζουμε την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κων/νου Στεφανόπουλου στους νέους προσκόπους Εθνους.
Επίσης διαβάζουμε για το μπάσκετ που πρωτοπαίχτηκε στην Κέρκυρα μετά τον πόλεμο. Στη στήλη Οι παλιοί πρόσκοποι θυμούνται του Εμμανουήλ Μαυρογιάννη, διαβάζουμε για τον "Καλαμπόκα". Και όπως πάντα μαθαίνουμε για τα νέα της Ενωσης, τα νέα της ΠΕ Κέρκυρας και διάφορες άλλες ανακοινώσεις.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Π.Ε.
Την ώρα που έκλειναν σελίδες τα ΚΝ, πραγματοποιούνται στο προσκοπείο της Κέρκυρας εκλογές για την ανάδειξη του νέου Περιφερειακού Εφόρου Κέρκυρας. Την ψήφο των προσκόπων διεκδικούν η Κυριακή Βασιλάκη και ο Γεράσιμος Καβαλιεράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: