Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ξεκίνησε για τους κωπηλάτες του ΝΑΟΚ η νέα αγωνιστική περίοδος

Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά και μία ολιγοήμερη ξεκούραση οι κωπηλάτες του Ν.Α.Ο.Κ ξεκίνησαν από τις αρχές Οκτώβρη, την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Όπως και την περσινή χρονιά έτσι και φέτος η ομάδα θα συμμετέχει με εννέα αθλητές σε μία σειρά από δοκιμασίες που σκοπό θα έχουν το εισιτήριο των αθλητών μας για την Εθνική ομάδα κωπηλασίας που αυτή την στιγμή βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή είναι: Βραχλιώτη Βασιλική, Μάμαλου Δήμητρα, Ατσοπάρδη Σοφία, Βλαχοπούλου Αικατερίνη, Δαφνής Αλέξανδρος, Χειμαριός Ευάγγελος, Βλάχος Γεράσιμος και Αρμενιάκος Ιωάννης.
Παράλληλα η αγωνιστική ομάδα όλων των κατηγοριών έχει ξεκινήσει συστηματική προπόνηση για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Απρίλιο ,Αύγουστο και Σεπτέμβρη.
Η αγωνιστική  ομάδα για την καλύτερη προετοιμασία της προπονείται και  φέτος στην  περιοχή της Μαρίνας των Γουβιών και στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων, χώρο που έχει παραχωρήσει  η Νομαρχία για τις ανάγκες των προπονήσεων κατά τους χειμερινούς μήνες.
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τονίζοντας πάντα βέβαια την ανάγκη της ομάδας για νέο υλικό.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές των νέων αθλητών στο τμήμα από εννέα ετών και πάνω, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την φετινή χρονιά οι μικροί αθλητές του τμήματος θα μπορούν να χαρούν και αυτοί την κωπηλασία τα πρωινά του Σαββάτου μαζί με την αγωνιστική ομάδα στην  περιοχή της Μαρίνας των Γουβιών.
Πληροφορίες  καθημερινά από της 16: 00 έως της 17:00 στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο.Κ και στην Κα Μυλωνά Κατερίνα 6978257490

Δεν υπάρχουν σχόλια: