Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Άρης Νικαίας- ΑΟ Φαίαξ 37-16

Έχοντας στις τάξεις του 12 αθλητές από την κατηγορία Παίδων, ο Φαίακας κατέβηκε στην Νίκαια να αγωνιστεί στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  Α2  Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στο Χάντμπολ. Το τελικό σκορ δείχνει και την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, αρκεί να πούμε πως ο Άρης  παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδέχθηκε τους Κερκυραίους με πλήρη σύνθεση, ενώ επι 60 λεπτά δεν "έκοψε" ταχύτητα επιζητώντας το διευρυμένο σκορ!
Από την άλλη τόσο οι νεαροί αθλητές του Φαίακα, όσο και οι προπονητές, δηλώνουν ευχαριστημένοι από τον τρόπο ανάπτυξης του παιγνιδιού τους αφού εφάρμοσαν σε άμυνα και επίθεση όσα είχαν δουλέψει στις προπονήσεις, πήραν συμμετοχή όλοι, σκόραραν όλοι- εκτός  2 και των τερματοφυλάκων, ενώ μετρούν τις δυνάμεις τους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.
Φυσικά όσο και να περισσεύει το ταλέντο - μας έχει συνηθίσει ο Φαίακας στην παραγωγή αξιόλογων αθλητών- είναι άκρως απαραίτητη η συμμετοχή των πιο έμπειρων, έτσι ώστε η διάδοχη κατάσταση να γίνεται με τρόπο φυσιολογικό.
Ο Φαίακας πατάχτηκε με του (Τριβυζάς - Πέρρος) Καλέντζης 5, Πόπλης 1, Δημητρέλλος, Γιούργας 3, Ανδριώτης, Μιχαλάκης 3,Κρητικός, Σίμος 1, Βλάχος, Σουρβίνος 3, Βλαχόπουλος.
Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα  πήρε ο Φαίακας  σε συνεργασία με τον Λαοδάμα, την Ένωση Γυναικών Ελλάδας, Το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών, υπο την Αιγίδα της Ιεράς  Μητροπόλεως Κερκύρας και Παξών και Διαποντίων Νήσων: εξέδωσε 500 αριθμημένες προσκλήσεις για τον αγώνα του Σαββάτου που υποδέχεται τον Αλέξανδρο Αξιούπολης στις 18.00, οι οποίες τιμούνται 5 ευρώ, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα βοηθήσει εν μέρει οικογένεια από τον χώρο της χειροσφαίρισης  με σοβαρά προβλήματα υγείας!
Καλούνται οι φίλαθλοι και οι συμπολίτες μας να δούν με συμπάθεια αυτήν την πρωτοβουλία και από το στέρημα τους να συνεισφέρουν  να πετύχει αυτή η φιλανθρωπική πρωτοβουλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: