Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Στην Κέρκυρα ο Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης Μάλαμας έκλεισε ήδη μία εικοσαετία στους συναυλιακούς και δισκογραφικούς δρόμους. Παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του με εντελώς προσωπικό στίγμα και αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές.
Κάθε συναυλία, ένα μείγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.
Από τους πρώτους του δίσκους, “Παραμύθια” και “Ασπρόμαυρες ιστορίες”, έως τον τελευταίο με τίτλο “Έξω”, το πρώτο live cd & dvd με πλούσιο ηχητικό, αλλά και οπτικό υλικό από την περσινή συναυλία στο Θέατρο Βράχων (22ο Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα, "Στη σκιά των Βράχων 2009"), ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ο πυρήνας μιας παρέας που συνεχώς μεγαλώνει και τον ακολουθεί εδώ και δύο δεκαετίες με ένταση και πάθος.
Και φέτος, πιστός στο ραντεβού με το κοινό, παίρνει την κιθάρα του και ξεκινά την χειμερινή περιοδεία του στην Κέρκυρα, την Παρασκευή 22 Οκτώβρη, στο ΕΠΤΑ. Τα τραγούδια του, δοκιμασμένα στο χρόνο, θα μας παρασύρουν όλους σε μοναδικές μουσικές βραδιές.
Μαζί του:
Μαρίνα Δακανάλη: τραγούδι
Θάνος Μιχηιλίδης: τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα
Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο
Χρήστος Χαρμπίλας: ηχοληψία
Νίκος Κωνσταντάκης: επιμέλεια στησίματος ήχου
Δημήτρης Κατέβας: επιμέλεια σκηνής
 "ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος", Βιρός Κέρκυρα, Τηλ. Κρατήσεων: 2661031941 και 6974354460

Δεν υπάρχουν σχόλια: