Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων την Τετάρτη

Η 32η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ. στη συνεδρίαση αίθουσα της Παλαιόπολης ή Μον Ρεπό.
Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει 50 θέματα μεταξύ των οποίων και τα εξής:
Συζήτηση και λήψη απόφασης για μετονομασία του νέου ενιαίου Δήμου σε "ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ".
Έγκριση Ισολογισμού της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. του έτους 2009.
Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου: "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ - ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ".
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ".
Έγκριση δαπάνης για την εκτίμηση από το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών της εμπορικής αξίας δύο χώρων του ισογείου του κτιρίου Αγ. Αικατερίνης (Σχετική απόφαση υπ. αριθμ. 28-374/2009).
Εξέταση υπομνήματος που υπέβαλε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας για χορήγηση περιπτέρων στη Δημοτική Αγορά Κέρκυρας.
Συμπλήρωση της υπ. αριθμ. 23-211/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων σχετικά με τη σύναψη Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Δήμου Κερκυραίων με το Δήμο Αγ. Πετρούπολης.
Έγκριση πρακτικού (1/10) της Επιτροπής Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών-Οδών και Πλατειών.
Έγκριση οικονομικών απολογισμών έτους 2009 Σχολικών Επιτροπών Δήμου Κερκυραίων.
Ενημέρωση σχετικά με αίτημα των υπαλλήλων που μεταφέρθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κερκυραίων, σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 9/8-7-2010 απόσπασμα πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ενημέρωση σχετικά με το αίτημα δύο Δημοτικών Υπαλλήλων για μετατροπή των συμβάσεών τους από Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου βάσει των διατάξεων του Ν.2508/97.
Λήψη συμπληρωματικής απόφασης σχετικά με την καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών περιλαμβανομένων και των ασφαλιστικών εισφορών από το Δήμο Κερκυραίων, σύμφωνα με τη διάταξη της παραγρ. 1 του άρθρου 42 του Ν. 3801/04-09-2009 για το προσωπικό της τέως ΑΝ.Ε.Δ.Κ. το οποίο έχει μεταφερθεί κατ' εφαρμογή του άρθρου 269 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.)
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την παράθεση γεύματος προς τιμήν του Προέδρου της Βουλής.
Ενημέρωση σχετικά με το καθεστώς των παλαιών μισθώσεων ακινήτων του Δήμου Κερκυραίων και των Κληροδοτημάτων και συγκρότηση Επιτροπής εξέτασης και υποβολής εισήγησης επί του προβλήματος, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: