Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Φιλικός αγώνας Φαίακας - Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

Η. Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ ενημερώνει ότι στο διάστημα 1-3/10/2010 θα φιλοξενήσει στην Κέρκυρα την ομάδα καλαθοσφαίρισης των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ και στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης οργανώνει τα ακόλουθα:
Σάββατο 2/10/2010 και ώρα 19.00 [ΕΑΚ Κέρκυρας]: Φιλικός αγώνας Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
Κυριακή 3/10/2010 και ώρα 09.00 - 10.30: Κοινή προπόνηση των ομάδων ΦΑΙΑΚΑΣ και ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
Κυριακή 3/10/2010 και ώρα 10.30 - 12.00: Προπονητικό σεμινάριο από τον προπονητή κ. Δ. Νικολαΐδη, ανοιχτό σε προπονητές και αθλητές.
Η ομάδα των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ αγωνίζεται στη Γ΄ εθνική κατηγορία και αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση για την καλαθοσφαίριση. Αποτελεί σημείο αναφοράς για την οργανωτική και αναπτυξιακή δομή και έχει να επιδείξει σειρά επιτυχιών στα σχολικά και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα καθώς και μια ανδρική ομάδα που στελεχώνεται στο μεγαλύτερο μέρος της από αθλητές αυτών των αναπτυξιακών τμημάτων της.
Την ομάδα του "ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ" θα συνοδεύσουν στην Κέρκυρα ο Διευθυντής κ. Μ. Χασιώτης, ο προπονητής Δ. Νικολαΐδης και ο συνεργάτης του κ. Κοκκινόπουλος. Για άλλη μια φορά το Δ.Σ. της Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Αχιλλείων κ. Ερ. Καρύδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Μάμαλο και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αχιλλείων κ. Σπ. Καρδάμη για τη θετική ανταπόκριση και τη στήριξη που παρέχουν σε θέματα ανάπτυξης του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: