Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση για την Annunziata με τον Αρχιεπίσκοπο των Καθολικών

Με τον κ. Ιωάννη, Αρχιεπ/πο των Καθολικών στο νησί μας, συναντήθηκαν τη τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ο Θόδωρος Βίνος, ο Κερκυραίος που ξεκίνησε στο Facebook την υπόθεση της σωτηρίας του ιστορικού καμπαναριού της Annuziata και ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του STAR FM 88.8 κ. Χρήστος Διαβάτης, λόγω της, από την πρώτη στιγμή, εμπλοκής του σταθμού, στην προσπάθεια υποστήριξης, προβολής και επικοινωνιακής προώθησης του “SAVE ANNUZIATA''. Της δυναμικής κίνησης πολιτών, που μέσα από το facebook δήλωσαν την αλληλεγγύη τους και την συμπαράσταση τους, στην προσπάθεια που γίνεται για τη σωτηρία της ''Annuziata''. Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση του Καθολικού Αρχιεπ/που για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, λόγω του γεγονότος ότι την ημέρα της πρώτης συγκέντρωσης πριν λίγες μέρες, απουσίαζε εκτός Κερκύρας.
   Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Ιωάννης εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την εκστρατεία που ξεκίνησε ο Θόδωρος Βίνος και για τα συναισθήματα που ένιωσε μόλις πληροφορήθηκε το θέμα. Του επιδείχθηκε και το βιβλίο των 350 υπογραφών που συγκεντρώθηκαν κατά την πρώτη συγκέντρωση και ο Καθολικός Αρχιεπ/πος δήλωσε τη συμπαράσταση του για τη συνέχεια της εκστρατείας και τη βοήθεια που θα δώσει για την τελική έκβαση αυτής της προσπάθειας. Μάλιστα έδωσε στους δύο επισκέπτες του το πλήρη φάκελο της μελέτης που έχει στα χέρια του με τα στοιχεία που αφορούν αυτό το ιστορικό μνημείο. Είναι στοιχεία που δεν έχουν δημοσιευτεί και σίγουρα θα βοηθήσουν την εξέλιξη της υπόθεσης.
  Ο STAR FM 88.8 φυσικά θα εξακολουθήσει να στηρίζει το ''SAVE ANNUZIATA'' και όπως δηλώνει ο Χρήστος Διαβάτης ΄΄…είναι ένα θέμα το οποίο ο σταθμός και οι παραγωγοί του θα συνεχίσουν να προβάλουν με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Μας αφορά όλους  και ο STAR FM 88.8, νιώ8ει πως δεν μπορεί και πρέπει να το προβάλει και να το στηρίζει μέχρι τέλους…''

Δεν υπάρχουν σχόλια: