Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ORIGINAL διευκρινίζουν...

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Κέρκυρας "ORIGINAL 21" με ανακοίνωσή του “καταδικάζει το γεγονός που συνέβη τη νύχτα της Κυριακής στα γραφεία του συνδέσμου των "Βούρλιγκανς" όπως και κάθε πράξη βίας απ' όπου και αν προέρχεται.
Στην πολυετή πορεία της η ORIGINAL από το 1993 ποτέ μέλος της δεν έχει επιδείξει παραβατική συμπεριφορά και είμαστε εξοργισμένοι απ' ότι συνέβη και ελπίζουμε οι έρευνες της Αστυνομίας να έχουν αίσιο αποτέλεσμα ώστε να ανακαλυφθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι, κατά δε τη χρονική περίοδο του συμβάντος, η εκδρομή που είχαμε οργανώσει στην Πάτρα δεν έχει επιστρέψει στο νησί μας.
Σε τοπικό κανάλι αναφέρθηκε ότι τοποθετήσαμε σιδεριά στην πόρτα του συνδέσμου, δήθεν για το φόβο αντιποίνων, όμως η σιδεριά βρίσκεται εκεί τουλάχιστον μια πενταετία, λόγω των… "φιλικών" επισκέψεων που ο σύνδεσμος έχει δεχθεί κατά καιρούς. Με τον ΑΟ Κέρκυρα και τους "Βούρλιγκανς" δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα μας συνδέουν πολλά και πολλοί εκ των διακοσίων μελών μας έχουν πάρει φέτος εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Κέρκυρα αλλά και είναι παρόντες κάθε Κυριακή τόσα χρόνια στο ΕΑΚ.
Είμαστε Κερκυραίοι και επιθυμούμε και ευχόμαστε στον ΑΟ Κέρκυρα να παραμείνει στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚΑ και στους "βούρλιγκανς" να είναι πάντα κοντά στην ομάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: