Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Καβάλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Πυγμαχίας

Tην Παρασκευή, 1η του Οκτώβρη, θα ξεκινήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στην πόλη της Καβαλάς και συγκεκριμένα στο Εθνικό στάδιο της Ελευθερούπολης.
Σε αυτούς τους αγώνες, ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας θα συμμετάσχει με τον 16χρονο Μαργαρίτη Νικολάου, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων.
Ο Κερκυραίος πρωταθλητής σε αυτό το πρωτάθλημα έχει σα στόχο το χρυσό μετάλλιο, κάτι το οποίο είχε πετύχει και την περασμένη σαιζόν στην αντίστοιχη διοργάνωση.
"Μετά την μεγάλη επιτυχία στα Ιωάννινα ολοκληρώσαμε μια σειρά από νικηφόρους αγώνες οι οποίοι έγιναν και στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε στην πόλη της Καβαλάς, καθώς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και με τη βοήθεια του Θεού, ευελπιστώ να φέρουμε το χρυσό για δεύτερη χρόνια. Θα είναι μια μεγάλη επιτυχία, τόσο για τον ίδιο και την οικογένεια του, όσο και για το σύλλογο και την Κέρκυρα" τόνισε για τη συμμετοχή του Νικολάου, ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας και προπονητής του Κερκυραίου πυγμάχου, Χρήστος Μοσχάτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: