Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Διήμερο εκδηλώσεων από την Καλαθοσφαιρική Ενωση Φαίακα

Η Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ σας ενημερώνει ότι σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αχιλλείων, υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑΒΔΕ και με την ενίσχυση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 24/9/2010 και αύριο Σάββατο 25/9/2010 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚΚ Επίσημη Εκδήλωση του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΕΣΚΑΒΔΕ, για επίλεκτους αθλητές της Β.Δ. Ελλάδας που έχουν γεννηθεί τα έτη 1996 - 1997.
Στο πλαίσιο των εργασιών μιας τέτοιας αναπτυξιακής δραστηριότητας, που μετά από πολλά χρόνια γίνεται στην Κέρκυρα, θα έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε τον κ. Κώστα Πολίτη, Τεχνικό Υπεύθυνο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ για τα αγόρια, τον Κ. β. Ναούμη,  Τεχνικό Υπεύθυνο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΣΚΑΒΔΕ και τον κ. Μ. Γιώτη Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Ο κ. Κ. Πολίτης θα είναι και ο εισηγητής της ενημέρωσης με θέμα: "Η αναπτυξιακή φιλοσοφία της ΕΟΚ" που θα γίνει προς τους προπονητές καλαθοσφαίρισης, προς τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, προς τους παράγοντες των συλλόγων, προς τους γονείς αθλητών και προς τους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο τεχνικός υπεύθυνος της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Β. Ναούμης έχει καλέσει σε αυτήν τη συνάντηση 20 αθλητές από συλλόγους.
Τα πρόγραμμα του Αναπτυξιακού Προγράμματος έχει ως εξής:
Παρασκευή 24/9/10:
19.00 - 21.00: Προπόνηση υπό τον κ. Κ. Πολίτη και τον Β. Ναούμη.
Σάββατο 25/9/2010
09.00 - 11.00: Προπόνηση υπό τον κ. Κ. Πολίτη και κ. Β. Ναούμη.
15.00 - 17.00: Φιλικός αγώνας Ομάδα Επίλεκτων ΕΣΚΑΒΔΕ - Παιδική ομάδα Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ
Το Δ.Σ. της Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ με ανακοίνωσή της “αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ερ. Καρύδη, Δήμαρχο Αχιλλείων, τον κ. Σπ. Καρδάμη, Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αχιλλείων και τον κ. Κ. Γεωργαλίδη Γ.Γ. της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την ουσιαστική ανταπόκριση τους στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
Ευχαριστεί ακόμη θερμά το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ και κυρίως τον κ. Μ. Γιώτη και τον κ. Κ. Νικάκη και τον προπονητή της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Β. Ναούμη για τη συμβολή τους στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Τέλος, θερμές ευχαριστίες οφείλει στον κ. Κ. Πολίτη που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: