Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Συνάντηση Κ. Γρηγορόπουλου - Γ. Τρεπεκλή

Συνεργασία με τον Διοικητή του Γ.Ν.Κέρκυρας, είχε την Τετάρτη 28 Ιουλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Γ.Ν., καθώς και στο χρονοδιάγραμμα μεταφοράς στο νέο νοσοκομείο.
Ο κ. Γρηγορόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού και ενημέρωσε τον κ. Τρεπεκλή ότι σήμερα η κάλυψη των οργανικών θέσεων είναι κάτω του 50% γεγονός που δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στη μεταφορά αλλά και στη λειτουργία του υπάρχοντος νοσοκομείου.
Παράλληλα ενημέρωσε ότι την Παρασκευή 30 Ιουλίου θα υπογραφεί το πρωτόκολλο παραλαβής ολόκληρου του νέου νοσοκομείου.
Ο Γιάννης Τρεπεκλής τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, θα είναι αρωγοί σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία και διεκδίκηση επίλυσης αυτών των ζητημάτων.
Παράλληλα σε δηλώσεις του αμέσως μετά τόνισε:
“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας, σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας, και ιδιαίτερα σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, πρέπει να μας κινητοποιήσει όλους.
Οφείλουμε μέσα από κοινή διεκδίκηση να απαιτήσουμε από την κεντρική εξουσία αυτά που οφείλει στους πολίτες της Κέρκυρας.
Η λειτουργία του νέου νοσοκομείου πρέπει να γίνει άμεσα, με όρους όμως ασφάλειας, τόσο για τους νοσηλευόμενους, όσο και για το προσωπικό, του οποίου του αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας, για τις προσπάθειες που καταβάλλει, μέσα σε συνθήκες πραγματικά απαράδεκτες.
Είναι ανάγκη, και η κοινωνία των πολιτών, μαζί με τους φορείς, έξω από περιχαρακώσεις και μικροκομματικούς εγκλωβισμούς, να στρατευτεί σ' αυτή την προσπάθεια, για την οποία δεσμεύομαι ιδιαιτέρως να ασχοληθώ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: