Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Η Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα στη Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Κερκυραίων Θεσσαλονίκης  "Οι  Φαίακες"  συγχαίρει θερμά την  Κερκυραϊκή  Καντάδα και Μαντολίνα για την άψογη παρουσίαση και άριστη ποιοτικά εμφάνιση της στη Θεσσαλονίκη.
Το βράδυ του Σαββάτου 15 Μαΐου 2010, στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η Κερκυραϊκή Χορωδία εκπροσώπησε επάξια το νησί μας και δίκαια καταχειροκροτήθηκε. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα " Ελευθέρια Διδυμοτείχου".
Με τα πανέμορφα τραγούδια Ύμνος στη Κέρκυρα-  Γυρίζω στα δάση-  Παρ΄το φιλί μου -  Σ΄αγάπησα μικρούλα μου - Μία μόνο ποθώ -  Ξυπνώ τη χαραυγή - Η καρδιά μου έχει κλειδάκι , ο κόσμος της Θεσσαλονίκης πήρε για μια ακόμη φορά τη γεύση της ανωτέρου επιπέδου μουσικής παιδείας του νησιού μας.
Στο τέλος του προγράμματος  το παρατεταμένο χειροκρότημα επανέφερε την πάντα άξια μαέστρο της χορωδίας Κα  Ανεμογιάννη στη σκηνή και συνέχισε με ένα καταπληκτικό φινάλε με ποτ -πουρί  από πανέμορφες καντάδες.
Η χαρά και συγκίνηση των κερκυραίων που παρακολούθησαν τη παράσταση ήταν μεγάλη. Συνεχάρησαν τα μέλη του Δ.Σ.  και την Μαέστρο καθώς και όλους τους χορωδούς και τα μέλη της μαντολινάτας.
Οι κερκυραίοι της Θεσσαλονίκης  στηρίζουν πάντοτε, συμμετέχουν και συμβάλουν στην επιτυχία κάθε πρωτοβουλίας για δραστηριοποίηση μουσικών  κλπ καλλιτεχνικών σχημάτων της Κέρκυρας στη Βόρεια Ελλάδα, καθόσον στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η προβολή του  πολιτισμού και των παραδόσεών του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: