Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας TRIAL 4x4

Στις  23 και 24 Μαΐου 2010  πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα ο 2ος αγώνας TRIAL 4x4, μια συνάντηση φίλων της Τετρακίνησης από τη Δυτική Ελλάδα με επίσημο αγωνιστικό χαρακτήρα, στα πλαίσια της διοργάνωσης του πρωταθλήματος TRIAL Δυτικής Ελλάδας που φέτος γίνεται σε Κόνιτσα, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Λάρισα, Πάτρα και Άρτα. 
Στην παρουσίαση των αγωνιστικών αυτοκινήτων και το διαγωνισμό ράμπας που έγινε το Σαββάτο στο  παρκινγκ στο Εμπορικό Κέντρο, μικροί και μεγάλοι πήραμε μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθούσε την επομένη….
Οι νικητές στις αντίστοιχες κατηγορίες Κ1-Σικιελιανός Διον του Σπ., Κ2-Μπέης  Νικ. και Κ3-Ανθης Γιώρ. έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους!
Την Κυριακή η εκδήλωση έγινε  στην πίστα της Λέσχης στο ΡΙΚΙΝΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ παρουσία μικρών και μεγάλων φίλων του αθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κερκυραίοι συμμετέχοντες σάρωσαν κυριολεκτικά τα κύπελλα του αγώνα… σε έναν αγώνα όπου οι πρωταγωνιστές πρόσφεραν εκπληκτικό θέαμα!


Πρωταθλητές και πρωτοεμφανιζόμενοι… 
Σε μια πίστα με δύσκολα εμπόδια σε όλες τις κατηγορίες, όπου είχαμε ανατροπές  στη βαθμολογία μέχρι και το τέλος! Ανατροπές όχι μόνο στα αποτελέσματα αλλά  και σε αγωνιστικό επίπεδο….αφού υπήρχε ένταση, πάθος, επιμονή και αδρεναλίνη στα ύψη !!! Από όλους! Μέσα και έξω από τις διαδρομές!
Όλοι οι συμμετέχοντες και οι θεατές παρέμειναν στο χώρο μέχρι το τέλος σε έναν αγώνα που κάθε συμμετοχή έκοβε την ανάσα….. "Τώρα σταματάει… Όχι συνεχίζει…. Έσπασε;; Όχι συνεχίζει… Πήρε τούμπα… Ναι αλλά συνεχίζει… Αμάν! Κόλλησε… Κρίμα… Τι λες τώρα.. Πως το έκανε αυτό! Τρία, δύο… Ναι!!! Πρόλαβε… Βγήκε!!!!!!!!!!!!!!!" Και χειροκροτήματα… Ζεστά επιφωνήματα και ειλικρινής θαυμασμός! Μπράβο στα παιδιά για τις ικανότητες και τη δύναμη τους! Και την επιμονή τους! Επίσης βραβεύτηκαν ο Περούλης Γεράσιμος ως τελευταίος του αγώνα και Χειμαριός Τηλέμαχος ως θεαματικότερος  συμμετέχων!
Η Λέσχη 4χ4 Κέρκυρας στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί “τους Δήμους Αγίου Γεωργίου, Εσπερίων, Θιναλίου και Κερκυραίων για τη βοήθεια που παρείχαν για την πραγματοποίηση του αγώνα. Επίσης την Γενική Κλινική  Κερκύρας για την παρουσία ασθενοφόρου καθώς και τα μέλη  της ΕΟΔ παράρτημα Κερκύρας για την παρουσία και την υποστήριξη τους. Ευχαριστούμε πολύ τους θεατές για την παρουσία τους, όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους χορηγούς μας!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: