Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ερώτηση Δένδια στη Βουλή για τον Οργανισμό Λιμένος

Ερώτηση προς την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σχετικά με τη στασιμότητα στο διαγωνισμό ανάθεσης υπηρεσιών ασφάλειας στον Οργανισμό Λιμένος Κερκύρας Α.Ε., κατέθεσε ο Νίκος Δένδιας.
Αναλυτικά, το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
"Με την από 18-2-2009 (υπ' αριθμ.254/5.0) Διακήρυξη του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας Α.Ε, προκηρύχθηκε Ανοικτός Δημόσιος Διαγωνισμός για το έργο "Ανάθεση τριών θέσεων 24ωρης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας των Λιμενικών Εγκαταστάσεων αρμοδιότητας του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για τρία χρόνια".
Ωστόσο, εξαιτίας προσφυγής υποψηφίου αναδόχου κατά της αποφάσεως του ΟΛΚΕ Α.Ε., το Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας (υπ΄αριθμ.222/10-2-2010 Απόφαση) ανέστειλε την ισχύ της σχετικής απόφασης, ως και πάσης συναφούς προγενέστερης ή μεταγενέστερης αυτής πράξης.
Έκτοτε δεν υφίσταται πρόοδος στη διαγωνιστική διαδικασία, με αποτέλεσμα νε εκκρεμεί η διευθέτηση του ζητήματος της φύλαξης του Λιμένα Κερκύρας, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που τέθηκαν στον προ έτους προκηρυχθέντα διαγωνισμό.
Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται η αρμόδια κ. Υπουργός:
Σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός ανάθεσης υπηρεσιών ασφάλειας στον Οργανισμό Λιμένος Κερκύρας Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: