Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την καταβολή της β' δόσης του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης

Από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας ανακοινώνεται ότι παρατείνεται ως τις 10 Μαρτίου 2010 η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για την καταβολή της β΄ δόσης του έκτακτου επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης.
Δεδομένου ότι η προσέλευση των δικαιούχων του επιδόματος στην υπηρεσία είναι μικρή έως τώρα, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιδοματούχοι και οι εκπρόσωποί τους καθώς και οι κάτοχοι βιβλιαρίων ανασφαλίστων (που ήταν σε ισχύ ως τις 10-12-2010), να προσέλθουν το συντομότερο δυνατόν στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας.
Εκεί, θα πρέπει να υποβάλουν αντίγραφα της αστυνομικής τους ταυτότητας καθώς και το Α.Φ.Μ. τους το οποίο θα πρέπει να είναι καταχωρημένο σε δημόσιο έγγραφο, ώστε να καταστεί δυνατή η καταβολή της β' δόσης του συγκεκριμένου επιδόματος. Η αρμόδια υπηρεσία θα είναι ανοιχτή καθημερινά για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων από την έναρξη του ωραρίου έως τις 12:30 μ.μ.
Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν κατέχουν Α.Φ.Μ. θα πρέπει να απευθυνθούν στη Δ.Ο.Υ. που υπάγονται ώστε να αποκτήσουν και να το γνωστοποιήσουν άμεσα στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας, η α΄ δόση του έκτακτου επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης ήδη καταβάλλεται μέσω ΕΛΤΑ, με επιταγές, από τις 23 Φεβρουαρίου ως τις 22 Μαρτίου 2010.
Τέλος, εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή στους δικαιούχους της α΄ δόσης του συγκεκριμένου επιδόματος, οι οποίοι έχουν δηλώσει ως διεύθυνση το Post Restand, ότι οι επιταγές τους βρίσκονται ήδη στο ταχυδρομείο όπου και θα πρέπει να πάνε να τις εισπράξουν στην ορισθείσα προθεσμία καθώς δεν θα τους σταλεί καμία ταχυδρομική ειδοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: