Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Σήμερα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο το θέμα μεταστέγασης του Νοσοκομείου

Το θέμα που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της σημερινής συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου στις 7 μ.μ. είναι η μεταστέγαση του Νοσοκομείου της Κέρκυρας. Το θέμα θα εισηγηθεί ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος.
Στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης είναι επίσης εγγεγραμμένα τα εξής θέματα:
Γνωμοδότηση για Μ.Π.Ε. του έργου - δραστηριότητας: "Ύδρευση Νήσου Κέρκυρας". Εισηγήτρια: Η Αντινομάρχης Χωροταξίας - Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος κα Μ. Υδραίου.
Γνωμοδότηση για Μ.Π.Ε. του έργου - δραστηριότητας: "Μελέτη αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Αγίου Γεωργίου, Νομού Κέρκυρας. Εισηγήτρια:Η Αντινομάρχης Χωροταξίας-Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος κα Μ. Υδραίου.
Αίτημα φορέων και πολιτών Βόρειας Κέρκυρας σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Βόρεια Κέρκυρα και στα Διαπόντια Νησιά. Εισηγήτρια: Η Αντινομάρχης Χωροταξίας-Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος κα Μ. Υδραίου.
Ορισμός εκπροσώπου Νομαρχιακού Συμβουλίου καθώς και αναπληρωτή τους για την προβλεπόμενη από Π.Δ 23/2000 (ΦΕΚ 18Α/07-02-2000) επιτροπή (Λουτρική Εγκατάσταση).
Εγκρίσεις Μετακινήσεων και εξόδων κ. Νομάρχη και Αντινομαρχών - Νομαρχιακών Συμβούλων και Ειδικού Συμβούλου Ν.Α.Κ. Εισηγητής: ο Αντινομάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Χρ.Σκούρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: