Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα της Κέρκυρας

Ακόμη ένας αγώνας εκτός έδρας με άσχημο αποτέλεσμα για την Κερκυραϊκή ομάδα, η οποία στα εντός έδρας είναι ικανή για μεγάλα αποτελέσματα, σε αντίθεση με τις εμφανίσεις μακριά από την Κέρκυρα.
Ηττήθηκε από το Κορωπί με τελικό 45-19 και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού με τριπλή ισοβαθμία.
Ο τεχνικός του Φαίακα κος Τριβυζάς μας κατάθεσε την γνώμη του αμέσως μετά τον αγώνα: "το τελικό σκορ είναι κάτι που στεναχωρεί όλους μας. Η ομάδα μακριά από την Κέρκυρα, στα περισσότερα παιγνίδια αγωνίζεται με κύριο κορμό την παιδική ομάδα, δηλαδή αθλητές 15 και 16 ετών.
Κάτι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι τα μαθήματα των έφηβων, βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να αντιδράσουμε. Έχουμε μπροστά μας 6 αγωνιστικές εκ των οποίων η επομένη στην Κέρκυρα το Σάββατο 6/6 στις 6μμ με τον Άρη Νικαίας θα κρίνει κατά πολύ την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.
Ενώ ακολουθούν τα παιγνίδια έξω με Βύρωνα και με Πάτρα, μέσα με Λουτράκι, πάλι έξω στις Σέρρες και τελευταίο παιγνίδι μέσα με Φοίβο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και καλούμαστε να ανταποκριθούμε.
Η ιστορία δείχνει πως στα δύσκολα τα καταφέρνουμε, όχι φυσικά με ευχολόγια αλλά με σκληρή δουλειά"!
Φαίακας: (Τριβυζάς) Πόπλης, Σιμος, Καλέντζης, Σουρβίνος 4, Κονισπολιάτης , Κρητικός, Ανδριώτης 1, Κατσαρός 1, Γιούργας 3, Μιχαλάκης, Βλαχόπουλος, Γεωργιάδης 6, Βάγιας 4.
Κατά τα άλλα στο πρωτάθλημα ΧΑΝΘ, Ιωνικός και Ποσειδώνας συνέχισαν νικηφόρα, ενώ τις απώλειες του Φοίβου εκμεταλλεύτηκε το Κορωπί που τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής.
Σημαντική νίκη για την παραμονή της πέτυχε και η Αναγέννηση στο Βύρωνα επί του Άρη Νίκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: