Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Κινητοποίηση Σωματείου για απλήρωτους εργαζομένους στους Παιδικούς Σταθμούς

Συνέλευση για την μη καταβολή των δεδουλευμένων σε 11 εργαζομένους τους δήμου που εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ του νομού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο εργαζομένων Γεράσιμο Βλάσση "οι 11 συνάδελφοί μας που μεταφέρθηκαν από την πρώην Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου στις υπηρεσίες του Δήμου Κερκυραίων, είναι ακόμη απλήρωτοι.
Χθες (σ.σ. Δευτέρα) το βράδυ συζητήσαμε με τους εργαζόμενους προκειμένου να δούμε πως θα κλιμακώσουμε την πίεσή μας προς τη Δημοτική Αρχή, έτσι ώστε να ξεκινήσει η καταβολή των μισθών τους κανονικά όπως και στους υπόλοιπους δημοτικούς υπαλλήλους. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλες υπηρεσίες σε άλλους Δήμους, τους οποίους δεν ξεχνάμε και θα πιέσουμε τις Δημοτικές Αρχές προκειμένου να είναι συνεπείς απέναντί τους. Στους 11 συναδέλφους μας των παιδικών σταθμών του Δήμου Κερκυραίων οφείλονται περίπου 25-30.000 ευρώ.
Απλήρωτοι παραμένουν οι συνάδελφοί μας στην ύδρευση του Δήμου Λευκιμμαίων παρ' όλες τις εκκλήσεις που έχουμε κάνει για συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου και τους Δημάρχους.
Έχουμε προχωρήσει σε μια αγωγή και εξελίξεις αναμένονται μετά και την Γενική Συνέλευση στις 4 Μαρτίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: