Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Παρατείνεται ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων επαναπρόσληψης

Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας σημειώνεται: "Μεγάλος αριθμός ξενοδοχοϋπαλλήλων για άλλη μια χρονιά έκανε αίτηση επαναπρόσληψης στα ξενοδοχεία μέσω του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που εξασφαλίζει την επαναπρόσληψή τους για τη νέα τουριστική χρονιά.
Η πρόσληψη όσων την αιτήθηκαν μέσω του Σωματείου θα γίνει το αργότερο στις 15 Μάη όπως προβλέπει η νέα Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων για όσους μέχρι σήμερα δεν έχουν προσέλθει στο Σωματείο παρατείνει τον χρόνο παραλαβής των αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 12.00 μ.μ. και καλεί όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα σε μια πραγματική δύσκολη χρονιά για τον κλάδο.
Καλούμε ειδικά τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων Marbella, Aquis, πρώην ξενοδοχεία ομίλου Ζερβού, της Grecotel, Ermones Golf, Roda Beach, Gelina, Sunshine, να κάνουν αίτηση μέσω σωματείου οπωσδήποτε. Ιδιαίτερα για το Ακτή Μεσογγής.
Καλούμε τους λίγους εργαζόμενους που δεν συμμετείχαν στην κινητοποίηση και μέχρι σήμερα δεν έκαναν αίτηση επαναπρόσληψης μέσω του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων να κατανοήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης, να κάνουν αίτηση επαναπρόσληψης μέσω Σωματείου και να συμπορευτούν με τους άλλους συναδέλφους τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: